Изминалата година беше много тежка. Трябва да стиснем зъби още

...
Изминалата година беше много тежка. Трябва да стиснем зъби още
Коментари Харесай

Владимир Далаклиев: Огромна гордост и чест е, че децата се опитват да вървят стъпките ми



Изминалата година беше доста тежка. Трябва да стиснем зъби още малко с цел да се представим оптимално добре на европейското състезание за олимпийските категории. Надявам се, пред родна аудитория да ги зарадваме с колкото може повече медали. Те да ни бъдат тласък и силата, която ще ни е нужна, това съобщи особено за предаването „ Спорт и музика “ бронзовият медалист от международното състезание по олимпийско таекуондо в категория 68 кг Владимир Далаклиев ,  който беше един от формалните посетители на интернационалния шампионат за Купата на корейския дипломат „ Амбасадор къп “.

В последно време не може да се планува кой тъкмо ще влезе в зоната на медалите. Конкуренцията е убийствена. Не единствено азиатските страни, в противен случай и в Европа, дори множеството първенци са от Европа. Надявам се, че ще има много класни състезатели. Ще имаме сложна задача, добави Далаклиев.

Усещането децата да желаят да реализират това, което ти си направил е неповторимо. Много съм благополучен да видя претъпкана зала и толкоз фенове на таекуондото. За мен е голяма чест и горделивост децата да се пробват да вървят по моя път. Днес по време на представянето сърцето ми биеше на цялостни обороти и беше ужасно. Таекуондото за мен е метод на живот. Няма ден в който да не мисля, де не упражнявам. Винаги таекуондото е било на предни позиции в моят живот. Радвам се, че труда които положихме се отблагодари по най-хубавия метод, приключи Владимир Далаклиев.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР