Измина 12-тото поредно издание на спектакъла Нощ на звездите“. На

...
Измина 12-тото поредно издание на спектакъла Нощ на звездите“. На
Коментари Харесай

Нов световен рекорд на сцената на "Нощ на звездите"

Измина 12-тото следващо издание на спектакъла „ Нощ на звездите “. На 26-ти август Пловдив още веднъж бе хазаин на най-уникалното и влиятелно шоу в България.

Тази година шоуто надмина себе си! Изключително забавна и богата стратегия. Пред очите на публиката беше подложен нов международен връх! За първи път в историята, 7 мотора влязоха в Глобуса на гибелта, с диаметър малко над 4 метра. Зрелищното осъществяване бе с присъединяване на големия Фреди Нок (носител на повече от 30 международни върха на Гинес). На сцената видяхме спиращи дъха акробатични номера, елегантна въздушна акробатика и необикновено красиви осъществявания.

 

Смяхме се с най-хубавия смешник на всички времена – огромният Дейвид Ларибле. За първи път дружно свириха симфоничен и камерен оркестър – Плевенската филхармония и камерният състав от град Ямбол - Дианополис, обединени под диригентството на Маестро Георги Милтиядов.

По традиция откриването на " Нощ на звездите " бе поверено на Националната Гвардейска част на България, които поздравиха всички с авторска музика и техники с пушки.

Водещите Драгомир Драганов и Силвия Лулчева предадоха на публиката цялата магия и страстите от протичащото се на сцената.

Събитието бе почетено от Президента на република България, господин Румен Радев и неговата брачна половинка. От Министъра на спорта, господин Димитър Илиев, кметът на град Пловдив, господин Здравко Димитров, който е и патрон на събитието тази година и кметът на град Ямбол- господин Валентин Ревански. Сред публиката бяха представители на шоубизнеса, сътрудници и другари на шоуто.

Снимка: НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ

И не на последно място децата! Тези вълшебни и ярки гении, които извършиха душите ни с горделивост! Тези, поради които има смисъл да продължаваме напред, обединени от концепцията за по-добро на следващия ден!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР