Измамници се възползват от пожара в "Нотр Дам" и лъжат,

...
Измамници се възползват от пожара в "Нотр Дам" и лъжат,
Коментари Харесай

Измамници лъжат хората, че събират пари за „Нотр Дам“!

Измамници се възползват от пожара в "Нотр Дам " и лъжат, че събират пари за реставрацията на катедралата, заяви Агенция Франс Прес.

Властите предизвестиха, че измамниците желаят пари от донори и ги твърдят, че дадените суми ще се употребяват за ремонта на храма.

"Голям брой измами бяха засечени както във Франция, по този начин и в чужбина ", споделят от Фондацията за френско завещание, която събира пари за възобновяване на „ Нотр Дам “.

"Ние не желаеме пари по телефона, посредством имейл или по пощата. Всичко това са измами ", прецизираха от организацията.

Легитимните места за събиране на пари са уеб страницата на фондацията (don.fondation-patrimoine.org), нейната страница във Facebook, преводи до фондацията посредством системата за онлайн заплащания Pay Pal, дарения в метростанциите в Париж и изпращане на СМС за тези, които живеят във Франция.

Министърът на културата Франк Риестер се причисли към апелите към жителите да бъдат деликатни и мнителни към всеки, който твърди, че събира пари за "Нотр Дам ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР