Измамник злоупотребява с фалшиви данни от нагласен детектор на лъжата,

...
Измамник злоупотребява с фалшиви данни от нагласен детектор на лъжата,
Коментари Харесай

Сензационно разследване на Нова тв разобличи шарлатанин, съсипал живота на стотици хора!

Измамник злоупотребява с подправени данни от нагласен детектор на лъжата, разкри Нова телевизия в специфичен репортаж, който бе излъчен в неделя вечер след централната емисия вести в 19 часа. Оказа се, че представящият се за "криминален психофизиолог " Виктор Дончев може да обезпечи изцяло подправено оправдание против символичната сума от 250 лв..

Скандалът се разраства: Полиграфът, който оневини играчите на Черно море, се оказа много подозрителен


Виктор Дончев се показва за "криминален психофизиолог "

Измамникът е сниман със скрита камера в сензационно следствие на журналистката Тина Ивайлова .



Обекта на скрита камера е индивидът, направил втория тест на футболистите на Черно море, които бяха изгонени от техните шефове за подозрения в симулативна игра в мача с ЦСКА .

Според Спортал и други медии се засяга точно Виктор Дончев.

Бомба в БЛИЦ! Черно море изхвърля шестима играчи поради симулативна игра против ЦСКА

Негов чиновник по този начин настройва полиграфа, че да показва отговори по избор на клиента. Всичко това става против предварителна джука сделка и сумата от 250 лв..

Човекът, който злоупотребява с детектора на лъжата, се показва за детектив, ирисолог и даже маг, който скапва черни вълшебства. Според специалисти той е типичен лъжец, който си играе с човешки ориси.



Смята се, че стотици хора са употребили услугите на измамника Виктор Дончев. Сред тях била даже известна манекенка, която си поръчала менте проучване с детектор на лъжата, с цел да потвърди на богат ухажор, че не му изневерява.

Историята, която Тина Ивайлова показва, с цел да разобличи измамника е скалъпена. тя се показва за жена, желае да потвърди на приятеля си, от който има дете, че не му изневерява

"Въпросите ще ви задам такива, каквито ми кажете. Аз върша това, което ми кажете ", споделя индивидът на шарлатанина Дончев, който се показва с името Витали и споделя, че е психолог.



Той авансово се уговаря с дамата какви въпроси да й зададе, с цел да може резултатите да са задоволяващи за нея, а не да покажат истината.

Освен това по време на самия полиграф той споделя на дамата къде и по какъв начин да отговори, освен това се водят и странични диалози.

Накрая мъжът споделя, че избрани въпроси няма да впише впише в самия текст.



Така крайният резултат ще е "издържан ".



"Аз съм притежател на компанията. Аз съм притежател, аз правя резултатите на полиграфа ", споделя Виктор Дончев, който имал изявление с журналситката дни откакто тя се подложи на менте полиграфа.



След това той стартира да увърта за това измамата. "Тук има камера. Следя какво се случва. Няма вие да ме учите по какъв начин се прави. Аз считам, че съм експерт ", изнагля Дончев.

Накрая той клекна и призна, че полиграфът му не е задоволително благонадежден.

Иначе номерът му минава. Засега. Защото против него има доста тъжби и сигнали.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР