Излязоха първите три епизода от документалния филм за семейния живот

...
Излязоха първите три епизода от документалния филм за семейния живот
Коментари Харесай

Разтърсващи разкрития! Меган Маркъл хвърли бомба за годежа с...

Излязоха първите три епизода от документалния филм за фамилния живот на принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл. Очаква се в тях да бъдат направени скандални разкрития за английското кралско семейство и повода херцозите на Съсекс да се откажат от кралските си отговорности.

В началото на първия епизод са показани видеоклипове и фотоси от персоналния списък на фамилията. На тях се вижда най-вече по какъв начин двойката се забавлява със сина си Арчи.

След това Хари и Меган описват за запознанството, началото на връзката и годежа си. Във кино лентата, предаван в платформата " Netflix ", е показана и фотография от първата среща на влюбените, която се състояла в ресторант.

" Обявяването на годежа ни и изявлението, което дадохме по-късно, беше режисирано риалити шоу ", споделя Меган.

     
" Тя жертва всичко, което имаше, цялата си независимост, с цел да влезе в моя свят. Малко по-късно аз жертвах всичко, което имах, с цел да вляза в нейния свят ", споделя Хари.

Половинката му е безапелационна, че повода за изработката на документалния филм за фамилния им живот е, че " години наред безусловно непознати хора разказваха нашата история и считаме, че е по-логично в този момент тя да бъде разказана от самите нас ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР