Изложение на традиционни занаяти Българско е!“ гостува в Сливен. То

...
Изложение на традиционни занаяти Българско е!“ гостува в Сливен. То
Коментари Харесай

„Българско е!“ гостува в Сливен до Димитровден

Изложение на обичайни занаяти „ Българско е! “ гостува в Сливен. То е още веднъж в града по покана и с общителното подпомагане на Община Сливен.
Граждани и техните посетители за поредна година ще имат опция да посетят и прегледат ревюто и да си закупят ръчно направен сувенир.



Около петдесет създатели, производители и разнообразни изложители разположиха продукцията си по бул. „ Цар Освободител “ – от Стария бряст до пл. „ Добри Желязков – Фабрикаджията “.
Сред богатия подбор могат да бъдат видяни ръчно направени ножове, керамични съдове, билкови сапуни, свещи, мед, вино и други Изложението е част от програмата на Община Сливен за Димитровден и ще продължи до 26 октомври, в това число.



Община Сливен припомня, че по отношение на идните мероприятия за Димитровден, със заповед на кмета бяха регламентирани интервалът и местата за осъществяване на комерсиална активност навън. Съгласно заповедта търговците би трябвало да съблюдават още хигиена и да поддържат непорочност към масите, караваните, колите, атракционите и оборудванията.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР