Излизаш дълго време с него, а не знаеш какви са

...
Излизаш дълго време с него, а не знаеш какви са
Коментари Харесай

„Ще се омъжиш ли за мен?“ Или кога той иска да станеш негова съпруга

Излизаш дълго време с него, а не знаеш какви са му желанията? Ще падне ли най-сетне на колене пред теб, изричайки думите „ омъжи се за мен “? Или просто ще продължавате да се срещате, само че без никакво развиване.

Може би той желае да бъдеш нещо доста повече от негова другарка. Той желае ти да си неговата брачна половинка. Жената, с която да показа остатъка от живота си. Да се подкрепяте в положително и зло. И обичта ви да е вечно.

Всяка жена мечтае за този миг. Всяка жена копнее да се види облечена в бяла, красива рокля и да се врече във честност на своята обич.

Но дали това ще се случи и на теб? Ще станеш ли негова законна брачна половинка или приказката ви няма да стигне до тази красива развръзка?

Представяме ти някои от знаците, които демонстрират, че той те обича и желае да те направи негова брачна половинка.

Имате прочувствена връзка

Ако той желае да прекара остатъка от живота си с теб, като твой брачен партньор, той ще се отвори пред теб. Ще показа безусловно всичко за себе си, до най-малката детайлност. Ще ти има цялостно доверие и ще го направи, с цел да може да почувства прочувствена връзка с теб и да задълбочи връзките ви. Откровените диалози значат, че той влага в теб и връзката ви.

Шегувате се дружно

Вие не сте единствено двойка, а най-хубави другари. Чувството ви за комизъм ще ви помогне да се справите с проблемите, пред които животът ще ви изправи. Когато умеете да се смеете над тях и над себе си и вашите дефекти, по този метод доста по-лесно ще приемете действителността и ще бъдете смирени. Това е отличен метод да опазите любовта си.

Контролирате страстите си

Въпреки любовта, която изпитвате един към различен, свадите и разногласията са неизменима част от една връзка. Но в случай че при всеки спор успяваш да овладееш страстите си и обстановката, това няма по какъв начин да не остане неусетно от негова страна. Той търси човек, който ще види и най-тъмната му страна и все пак ще остане. Опитай се да извлечеш най-хубавото от него, само че го бит и в най-лошата му версия. Така ще му покажеш, че държиш на него, все пак.

Знаете слабостите си

Може би при започване на връзката ви, си изпитвала боязън да му признаеш най-големите ти страхове и слабостите ти. Но с времето и опознаването, незабелязано си разкрила всичко за себе си. Позволяваш си да си уязвима пред него и най-хубавото е, че и той също е си разрешава да е слаб пред теб. Мъжете доста мъчно може да покажат уязвимата си страна, а щом го създадат, безспорно имат огромно доверие на своята партньорка и я одобряват като доста повече от просто гадже.

Не го съдиш за предишното му

Може би в предишното си не е бил изключително добър човек. Или е изневерявал на своите някогашни гаджета. Може би се е държал жестоко с хората или е допускал голям брой неточности. Но това е неговият облик преди теб. След запознанството ви, той е радикално друг човек. Станал е по-добър и по-мил. Да, любовта преобразява.

Но все пак, ти в никакъв случай не си си разрешавала да го съдиш за неговото минало. Разбираш, че е допускал неточности, които са напълно естествени, тъй като и той е човешко създание и може да бърка. Обичаш го и го подкрепяш. И в никакъв случай не споменаваш за предишното му. Защото то не е от голяма важност. Важно е сегашното. Тук и в този момент. Заедно.

Иска да те опознае

Въпреки че сте се опознали, той не стопира да е любопитен за теб и живота ти. Иска да научи всичко, в действителност всичко за теб. За твоето детство, семейство, другари, ученическите и студентските ти години, твоите някогашни гадже, възприятията ти, фантазиите, страховете, обичаната храна. Иска да знае какво правиш денем, вечер в какъв брой лягаш, твоите сънища. Той демонстрира безконечен интерес към теб. Защото той желае да опознае своята бъдеща брачна половинка. И да знае за всички неща, които я вършат щастлива.

Не бърза с теб

Винаги ще схванеш по кое време мъжът, с който излизаш, има съществени планове към теб. Ако той не желае да избързвате в нито едно отношение, а карата нещата по-бавно и се наслаждавате на тях, тогава сигурно гледа на теб в дълготраен проект. Иска да те опознае добре и не желае да допусне неточност, с която да те изгуби. Наблюдава те деликатно и обръща внимание на всяка една твоя реакция в разнообразни обстановки. Защото желае да опознае своята бъдеща брачна половинка.

Говори за общо бъдеще

Забелязала ли си по какъв начин във всеки диалог споделя „ ние “, а не „ аз “? Той се усеща удобно и прелестно да приказва за общо бъдеще с теб. Мъж, който има планове за брак няма да се тормози да приказва за бъдещето и да включва и теб в проектите му. Ако той желае да бъдеш негова брачна половинка, ще планирате общи пътувания и даже ще обмисляте да се преместите в къща, в която ще живеете единствено двамата.

Няма нищо по-прекрасно от това да бъдеш брачна половинка на този, който обичаш. Не се опасявай, а се довери на отсрещния човек. Заслужаваш да бъдеш щастлива. Заслужаваш да се видиш в бяла рокля и да бъдеш най-красивата младоженка. Изживей този момент!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР