Излизането на Обединеното кралство от ЕС както изглежда вече е

...
Излизането на Обединеното кралство от ЕС както изглежда вече е
Коментари Харесай

Ще отбележи ли Биг Бен с 12 удара Брекзит

Излизането на Обединеното кралство от Европейски Съюз както наподобява към този момент е съвсем сигурен факт, само че последователите на Брекзит имат желание да завоюват още една борба до съдбовната дата 31 януари - тази да отбележат това историческо събитие с 12 удара на Биг Бен, съобщи " Франс прес ".

Най-прочутият часовник в света, който е на 160 години, от две години е развой на реституция, която би трябвало да продължи още две години. Затова часовникът към този момент не бие на всеки час, а единствено за огромните мотиви, като да вземем за пример настъпването на Новата година или на исторически възпоминания.

Но английските депутати са подготвили парламентарна резолюция, в която се упорства Биг Бен да бие и на 31 януари в 23 ч.( локално време и по Гринуич), описа пред " Франс прес " парламентаристът Марк Франсоа, който е реакционер и корав евроскептик.

По този метод ще бъде маркиран един съдбоносен миг, а точно прекратяването на 47-години плевел брак на Обединеното кралство с Европейски Съюз, както и фактът, че Европейски Съюз за първи път в историята си губи собствен член. /БТА

Всичко, което би трябвало да знаете за: Преговорите за Брекзит (849)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР