Изкуството не само вдъхновява, но и напълно променя начина, по

...
Изкуството не само вдъхновява, но и напълно променя начина, по
Коментари Харесай

LG ПОКАЗВА ПЕРФЕКТЕН СИНХРОН МЕЖДУ ТЕХНОЛОГИЯ И ИЗКУСТВО

Изкуството освен въодушевява, само че и изцяло трансформира метода, по който виждаме света. Знаейки това, в продължение на години главната цел на LG е да направи живота по-добър посредством силата на изкуството и технологиите – задача, в основата на LG OLED ART плана, който е знак на този синхрон сред техническата същина и артистичното творчество.

За да добави най-голямото събитие за цифрово изкуство в Азия в календара на този важен план, LG е екслузивен екранен сътрудник на Digital Art Fair Xperience Hong Kong. Дебютирайки на изложбата няколко изобретателни, революционни артикули, които движат напред цифровото изкуство, LG сподели своята водеща OLED технология, с цел да изобрази разнообразни творби на изкуството в извънреден подробност, показвайки всеки дребен щрих, до момента в който потвърждава и по какъв начин LG сплотява техническата същина с артистичното творчество.   

Възползвайки се от опцията да се свърже с арт сцената на по-дълбоко равнище, LG избира своя замайващ LG Transparent OLED Display да показа забележителното произведение на изкуството MetaSkull на известния, основан в Лондон, китайски художник Джаки Цай. Той, дружно със своя екип, работят по MetaSkull три години, до момента в който доближат до съвършенството, в което го виждаме през днешния ден. Уникално лупинг 4К видео, този шедьовър изобразява череп от метавселената, което отваря нова глава за изкуството. Той ще бъде продаден на търг от Sotheby’s.

С 38% бистрота на екрана, зашеметяващият перспективен дизайн съвършено се интегрира в изложбата, като всеки един тънък подробност от черепа се разкрива с помощта на интензивния цветови контрастност на технологията LG OLED. Способността на новаторската технология да употребява силата си, с цел да трансформира едно положително изкуство, в такова, което стопира дъха, удиви всички гости на ревюто.

Участието на LG OLED Objet Collection имаше за цел и да показва цифрово изкуство от най-високо равнище, в това число LG OLED Objet Collection Easel, който, както самото му име подсказва, прилича елегантна художествена рамка и разполага с преносимо платнено покритие, предлагайки тънък и съвременен дизайн. Освен тях, своето място имаше и LG OLED Objet Collection Posé, който се показва в Хонг Конг за първи път. Впечатляващият Posé може да се похвали с  леко извити ръбове и мек бежав цвят, който се добавя от тил, облечен в плат, обещавайки естетическо съвършенство във всеки подробност.

Друг артикул, включен в изложбата, е LG OLED Flex, революционен тв приемник, който се отличава от обичайните гейминг монитори с първия в света изцяло огъващ се 42-инчов OLED екран – тв приемник, който написа история.

В допълнение с новолансираните артикули, LG сподели и изключителната работа на добре познатия актьор Barry x Ball на своя 97-инчов LG OLED evo Gallery Edition тв приемник, още един път демонстрирайки по какъв начин самосветещият LG OLED е най-хубавото цифрово платно за новото потомство актьори.

В зоната Collector Showcase, LG OLED evo Gallery Edition тв приемниците демонстрираха две впечатляващи произведения на надарения актьор от Хонг Конг, Хенри Чу. Той работи с данни, музика и придвижвания на тялото за основаването на неповторимите си произведения. Вдъхновяващото Piano Wind NFT на Чу е с ярки цветове и контрасти и с цел да доближи цялостния си капацитет, изисква артикул с реалистични цветове, каквито точно тв приемникът LG OLED evo Gallery може да предложи.

Тази вълнуваща колаборация с Digital Art Fair Xperience символизира трансформацията на LG във водещ дипломат на финото изкуство. Тя още един път удостоверява уговорката на марката да въодушевява основаването на изкуство посредством неповторимите полезности, които LG OLED ART продължава да популяризира на всички места по света.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР