Задръстванията по бул. Патриарх Евтимий стигат до Попа надолу по

...
Задръстванията по бул. Патриарх Евтимий стигат до Попа надолу по
Коментари Харесай

Алибегов: "Спаси София" отказа хората да идват до центъра

Задръстванията по бул. " Патриарх Евтимий " стигат до Попа надолу по целия бул.. Хората заобикалят да слизат до центъра с кола и за бизнеса това е проблем.

Това съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов, представен от news.bg.

Бизнесът - освен ресторантьорите, а всевъзможен тип бизнес, ще се включи в митинга против реорганизацията на придвижването по Патриарха.

" Спаси София " не разрешават да има второ мнение и не зачитат непознатото мнение. Или е нашето, или е нещо, разкритикува Ричард Алибегов.

Алибегов оцени още, че напряко обратно се паркира доста комплицирано, до момента в който за велосипедистите велоалеите са преимущество, само че те по през целия ден стоели празни.

Ричард Алибегов уточни, че ПП-ДБ-Спаси София вършат едно деяние, а бизнесът прави друго деяние. Няма разговор с общинските съветници от " Спаси София ", обезпокоен е той. " Спаси София " можели да имат хубави хрумвания, само че когато те не са разисквани с бизнеса, стават неприятни. Те отхвърлят освен да дават изявленията, само че не желаят да приказват и с бизнеса, сподели Алибегов.

Той се оплака от гнет от " Спаси София " върху целия ресторантьорски отрасъл. Алибегов още веднъж акцентира, че " Спаси София " могат да имат доста хубави хрумвания, само че в случай че бъдат разисквани с ресторантьорите, бизнесът може да помогне да станат още по-добри. " Трябва да има велоалеи, би трябвало да има метаморфоза, само че не за сметка на бизнеса и на живущите ", безапелационен бе Ричард Алибегов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР