Изкуствен скандал – с тези думи треньорът на националния отбор

...
Изкуствен скандал – с тези думи треньорът на националния отбор
Коментари Харесай

Пламен Константинов: Във военно време Иванов щяха да го разстрелят

Изкуствен скандал – с тези думи треньорът на националния тим по волейбол Пламен Константинов разяснява абсурда с либерото ни Владислав Иванов-Лимона. Припомняме, че Константинов напсува Иванов по време на контрола с Белгия и изясни това като обикновено поради характера на спорта.
В спокойно време кой води война – водят война спортистите. Правилата са доста близки до военните, езикът е по-остър. Това, което не звучи добре като взаимоотношения на хората от Българска академия на науките не значи, че са неприятни взаимоотношения. Същият този господин щеше да е разстрелян във военно време, хвърли нова светлина по абсурда огромната ни волейболна легенда.
Групата ни е забавна, три-четири тима сме близки като равнище. Най-изявен тим е Полша, само че не би трябвало да се подценява Иран – тим с непрекъснато класиране измежду най-хубавите, завоюваха Азиатските игри. Това съобщи пред Нова телевизия Константинов, който не пропусна да каже положителни думи за Финландия (бел. ред. – първият ни мач е финландците), Куба и Пуерто Рико – останалите отбори в групата.
Засега всичко върви обикновено, приготвяме се във Варна последните 25 дни, изискванията са отлични. Така Константинов заключи каква е моментната обстановка в националния тим по волейбол. Той показа, че терзанията му главно са ориентирани към това да няма контузии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР