Изкушаваща оферта за тв трансфер е отхвърлил Юксел Кадриев. Звездата

...
Изкушаваща оферта за тв трансфер е отхвърлил Юксел Кадриев. Звездата
Коментари Харесай

Юксел Кадриев отказал двойна заплата в Нова ТВ! Новинарят не искал пак да води с Ани Салич

Изкушаваща оферта за тв трансфер е отхвърлил Юксел Кадриев . Звездата на новините по Би Ти Ви получил предложение да премине в екипа на конкурентната Нова телевизия против дойно заплащане на това, което получавал при актуалните си работодатели. Досега мнозина негови сътрудници са напускали кораба, подмамени от главозамайваща сума пари, само че той държал фронта и незабавно отклонил апетитната оферта.

Самият Юксел призна за предлагането и показа, че у него не е имало никакви съмнения. „ Би Ти Ви новините са най-високият фундамент в България, за което се веселя, че имам непретенциозен принос. Имаме и най-високия дял на публично доверие и съм благополучен, че съм част от това ", аргументира избора си да остане в медията той.

Не по този начин през 2014 година постъпи неговата някогашна екранна партньорка Ани Салич , която, без да му мисли, се трансферира от Би Ти Ви в новинарския стол на Нова телевизия. Тогава тя показа, че се чувствала афектирана и подценена при старите си работодатели, които не й дави задоволително необятно поле за изява.

От конкуренцията я спечелили освен с оферта за по-висока заплата, само че и обещания да има свое предаване. Трансферът й се трансформира в най-легендарното наддаване за водещ в историята на родната телевизия, тъй като пък от Би Ти Ви тогава й предложили заплатата й вкупом за 10 години като обезщетение, с цел да остане при тях.

Вероятно и в случай че Юксел Кадриев бе решил да мине в другия лагер, мизата щеше да е висока, защото от години се знае, че двамата с Ани се радват на най-голямо публично доверие и са измежду водещите с най-голям персонален рейтинг. Зрителите от дълго време копнеят отново да ги видят като тв дуо, само че за момента това остава невероятно.

На този стадий Салич надали е изключително щастлива то избора си през 2014 година, защото нито има свое предаване, нито заплатата й била като първоначално. Преди месец се заприказва, че заради пандемичната конюнктура бюджетите на Нова тв били орязани, надлежно паднало възнаграждението даже на най-големите имена, написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР