изкова 15-ата си победа за сезона в и продължава да

...
изкова 15-ата си победа за сезона в и продължава да
Коментари Харесай

Изпълнена дузпа против правилата не се оказа фатална за Сосиедад

изкова 15-ата си победа за сезона в и продължава да се бори за присъединяване в Шампионската лига. Баските надделяха с 2:1 като посетители в мач от 31-вия кръг и към този момент са единствено на 3 точки от четвъртия. Tимът от Сан Себастиан пропусна дузпа и трябваше да прави поврат, само че в последна сметка извърши задачата си.

Домакините поведоха още в 3-ата минута посредством Гуидо Карийо. Само седем по-късно Сосиедад можеше да изравни, само че Александър Исак пропиля чиста опция. Играчите на Елче пропуснаха да пернат с 2:0 в 14-ата, когато Пере Мия се беше запътил самичък против вратаря, само че се забави.

Така пристигна 19-ата минута, в която Исак се провали при осъществяването на углавен удар. Шведският национал наруши правилото да не стопира при засилката си, поради което съдията не призна осъществения от него гол, отсъди заобиколен свободен удар за Елче и му даде жълт картон.

Реал обаче очевидно беше по-добрият отбор и стигна до поврат още до почивката след два гола с глави. В 31-вата се разписа Александър Сьорлот, а в 39-ата това стори и Робин Льо Норман. И за двете попадения асистенциите пристигнаха от 36-годишния към този момент Давид Силва.

2 - David Silva
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР