Изключване на Кирил Добрев от Българската социалистическа партия – това

...
Изключване на Кирил Добрев от Българската социалистическа партия – това
Коментари Харесай

ИБ на БСП събира подписи за изключване на Кирил Добрев

Изключване на Кирил Добрев от Българската социалистическа партия – това е точка първа и единствена в дневния ред на изключително съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия. Решението, за което се събират подписи от членовете на пленума до на следващия ден, е по искане на Изпълнителното бюро на левицата.

Сред претекстовете, са „ намерено опълчване на решенията на Националния съвет и основаване на организация за тяхното пропадане “, медийни изяви за вътрешнопартийни цели, „ неприемливи обществени дейности, които уронват публичния авторитет на партията “ и въздействие върху социалисти „ за осъществяване на персонални и корпоративни ползи “, както и подкрепяне на други политически планове.

Реакцията на Добрев не закъсня. „ Изключването от партията е последното леговище на страха. Затова и постоянно съм бил срещу тази мярка във връзка на други хора. Е, през днешния ден пристигна и моят ред да бъда изключен - анонимно, на автограф, с измислени претекстове, без да бъда изслушан. Няма изненада, това управление толкоз си може “, написа той в обществените мрежи.

Кирил Добрев беше заместител на водача Корнелия Нинова, като през годините тонът посред им се изостри. На директния избор през 2020 година той беше неин главен конкурент, като в това време не е пестил рецензиите си към „ аленото “ управление.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР