Изключително сложна ситуация, но с положителна развръзка. Към днешна дата

...
Изключително сложна ситуация, но с положителна развръзка. Към днешна дата
Коментари Харесай

САЩ оттеглят искането за екстрадиция на Желяз Андреев, обяви Бойко Борисов

Изключително комплицирана обстановка, само че с позитивна развръзка. Към днешна дата Съединени американски щати отдръпват формалното си искане за екстрадиция на Желяз Андреев.

Това разгласи на брифинг в Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов. "Искам да благодаря на всички сътрудници, които работиха по този случай. Знаете какъв брой срещи организирахме и диалози. Тогава ви помолих единствено да не се разяснява доста тази тематика, с цел да не пречим. Това младо момче няма да бъде екстрадирано. Мисля, че през днешния ден приключихме случая. Искам да благодаря и на нашите сътрудници от Съединени американски щати, както и на дипломат Ерик Рубин. Развръзката е добра и това е най-важното ", сподели още Борисов.

"Искам да благодаря на всички, които работиха по моя случай. Знам, че са извършени доста срещи, диалози, договаряния. Благодаря на всички. Може би през днешния ден съм най-шастливият човек в България ", съобщи от своя страна Желяз Андреев.

Припомняме, Андреев, който работи за български офис на американска компания, бе упрекнат, дружно с още четирима българи, че е съучаствал в незаконна продажба на авиочасти за Сириийските авиолинии, като по това обвиняване го грозеше присъда до 25 години затвор и санкция от над милион щатски $.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР