Изключително слабо ръководство на МВР, убеден съм, че президентът трябва

...
Изключително слабо ръководство на МВР, убеден съм, че президентът трябва
Коментари Харесай

Борисов: Радев трябва незабавно да поиска оставката на Демерджиев


Изключително едва управление на Министерство на вътрешните работи, уверен съм, че президентът би трябвало да смени неотложно Демерджиев. Той направи всички смени в " Гранична полиция ". Това сподели на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на престрелката на границата, при която почина служител на реда.

Той добави, че от турска страна има подадени сигнали, че техните каналджии стават все по-нагли, като е имало е престрелки сред мигранти и турски граничари.

" На мястото на Радев щях да извикам основния секретар, две години той какво е предложил и какво не е предложил, кого е уволнявал и кого не е уволнявал в „ Гранична полиция “, тъй като другите служби са почти секрети, само че Гранична са на фронта. При мен беше елементарно, тъй като турските граничари подпираха нашите и назад, и всичко си вървеше както би трябвало. Имаше държавна заръка от двете страни - да има нула миграция. Сега и при турците е мъчно ", съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов добави, че преди две години е нямало по какъв начин да стане подобен случай.

„ Екипите ни с Турция работеха съвършено дружно. Сега безусловно незащитени, неработещи системи, напръскали оградата с компресори, сякаш я боядисали. Оградата е на Министерство на вътрешните работи, не е на регионалните шефове и той единствено обикаля да изяснява какви ограничения щял да вземе. Една след друга смени, чегъртане от Рашков, след това чегъртане на хората на Рашков и резултатът е на всички места мигранти, Балканският път се върна в България “, означи Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР