Изключително продуктивен разговор провели двете формации ГЕРБ и Воля. Разширили

...
Изключително продуктивен разговор провели двете формации ГЕРБ и Воля. Разширили
Коментари Харесай

Марешки впечатлен от Цветан Цветанов

Изключително работлив диалог провели двете обединения ГЕРБ и " Воля ". Разширили секторните политики, които да бъдат разисквани. Герберите се похвалили с бюджетната дисциплинираност.

" Воля " и ГЕРБ говорили и за пенсиите, за заплатите, за образованието, както и за обществената политика. " Воля " утвърждават концепциите на ръководещите за връщане на децата в учебно заведение. " На 12,7% е намалял броят на прибързано напусналите деца просветителните институции " , стана ясно от думите на Цветан Цветанов. Двамата с Марешки са говорили и за стратегия " Инвитро ".

Икономиката също е била тематика на диалог. " Имаме рекордно ниска безработица " , акцентира той. Има растеж на износа, растеж на вложенията , отсече заместник-председателят на ГЕРБ.

Над 1 милион мегавата часа годишно страната пести от санираните панелки. Марешки изискал развиване на Северозапада. ГЕРБ дали обещание вложения в инфраструктурата в района.

Периодично щели да си беседват двамата водачи на парламентарните групи.

" Няма никаква договорка " , изясни Цветан Цветанов.

Лидерът на " Воля " също благодари на герберите за бързата реакция. Веселин Марешки се впечатлил от професионализма на ГЕРБ. Досега не им познавали програмата. Добре че се срещнали, че другояче можело да вземат решения във щета на страната.

" Воля " ще поддържа положителните неща в дейностите на герберите. Имаме свои разминавания " , призна обаче Марешки. В идващия парламент те щели да са част от ръководството и щели да са коректив.

" ГЕРБ заслужават да бъдат подкрепяни " , отсече той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР