Изказването на президента звучи хубаво и цветно, особено в предизборна

...
Изказването на президента звучи хубаво и цветно, особено в предизборна
Коментари Харесай

Дончев за думите на Радев за завод на Фолксваген у нас: Ей с такива изказвания се гонят инвеститори

Изказването на президента звучи хубаво и цветно, изключително в предизборна акция, само че то естествено, че не е правилно. Ясно е, че някой активизара Румен Радев в тази предизборна обстановка. Това е видно от риториката и държанието му.

Това сподели пред камерата на БТВ вицепремиерът Томислав Дончев във връзка вчерашните думи на президента за "Апартамент гейт ". "Ясно е, че България има проблем с корупцията и този проблем би трябвало да бъде ршен от всички. Кажете ми, имало ли е случай, в който ние като държавно управление сме получили сигнал за неправда и не сме реагирали? Всички тези кавги би трябвало да бъдат разплетени до дъно. Всички проверяващи би трябвало да си свършат работата. Всеки съответен случай се ревизира и скоро ще имаме информация дали има нарушавания и укоримо държание. Предлагам да изчакам инспекциите да приключат и тогава да разясняваме. Съгласен съм, че абсурдът с къщите за посетители е пошъл. Убеден съм, че всички тези хора с къщи за посетители, които не са употребявани по предопределение, ще върнат парите. Финансовата промяна се събира от нарушителя и в случай че Европейска комисия имат искания към нас, ще платим санкцията с тези пари. Очевдино е, че когато приказваме за Оперативна стратегия за развиване на селските региони контролът би трябвало да бъде доста по-плътен ", безапелационен беше Дончев.

"Не желая да разясня тематиката за градеж на авто цех у нас. Тези мнения пречат и вредят. Ако желаете да бъда по-категоричен, ще ви кажа, че ей по този начин с тези обществени изявления се гонят вложители. Ние се опитахме да стиковаме позицията си с тази на "Дондуков " 2. Мисля, че успяхме в това, само че не успяхме да спрем тези обществени изявления. И този диалог сега вреди и предлагам да го спрем. Много страни отпаднаха от конкуренцията за този капиталов план, тъй като имаше доста приказки и изявления ", разяснява вицепремиерът вчерашните думи на президента в Асеновград, че "специално за завода на "Фолксваген " аз поканих немския президент ".

"В тази предизборна акция не се организира логичен спор за европейските тематики. Рокадите в един кабинет са нещо изцяло обикновено и могат да се случат когато и да е. Правителството е устойчиво ", приключи Томислав Дончев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР