Изгряващата звезда в средна категория Кевин Холанд записа най-голямата си

...
Изгряващата звезда в средна категория Кевин Холанд записа най-голямата си
Коментари Харесай

Кевин Холанд с тежък нокаут над Жакаре Соуса в първия рунд

Изгряващата звезда в междинна категория Кевин Холанд записа най-голямата си победа в клетката на UFC. Toй се изправи против опитният деец Жакаре Соуса в Лас Вегас на UFC 256. Жакаре придвижи борбата на земята още в самото начало, а Холанд го накара да си заплати с удари с лакти в главата от легнало състояние. Двамата се изправят, а Соуса още веднъж го смъква на земята.

Холанд заплашва с гилотина, само че Жакаре съумява да се избави и му вкара десни удари. Кевин потегля да се изправя и вкарва свиреп десен в главата на бразилеца, който е засегнат. Холанд вкарва серия от мощни попадения в главата на Соуса и рефера стопира борбата. Жакаре не може да си стои на краката и едвам не припада, когато го поставят на седне на стола.

Битката продължи единствено минута и 45 секунди. Това е 5-та поредна победа за Холанд през 2020 година и 4-та с нокаут. Той несъмнено дава поръчка за огромни неща в категорията. Соуса от своя страна навлиза в серия от 2 следващи загуби и печели единствено 2 от последните си 6 борби в UFC.
View this post on Instagram

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР