“Изгонените от Сергей Станишев ние каним да се върнат в

...
“Изгонените от Сергей Станишев ние каним да се върнат в
Коментари Харесай

Нинова кани Станишев и изгонените от него да се върнат в БСП

“Изгонените от Сергей Станишев ние каним да се върнат в Българска социалистическа партия ”. Така в Деня на труда и интернационалната работническа взаимност водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява разцеплението в левицата.

Тя прикани за обединяване в лява, патриотична, националноотговорна опция по време на полемика с присъединяване на партии, неправителствени организации, синдикати и симпатизанти от левия набор.

По-рано пред Дарик евродепутатът и някогашен министър председател Сергей Станишев упрекна Нинова за вътрешните борби в Българска социалистическа партия и за ниските резултати на социалистите на последните избори.

Ден по-рано той разгласи, че името му не е намерило място в листите на партията за идните избори “2 в 1 ”, като причина за това посочи рецензиите си към управлението на Българска социалистическа партия.

В отговор Нинова предложения Станишев да се върне в Българска социалистическа партия, както и всички други, напуснали столетницата.

“Тези, които са в левицата през днешния ден - Първанов, Румен Петков, Таня Дончева са изгонени тъкмо от него. Ние не сме изгонили никого. Изгонените от Сергей Станишев ние каним да се върнат в Българска социалистическа партия. Изборът е техен ”, сподели Нинова.

По мотив номинацията на евродепутата Елена Йончева, която влезе в Европейски парламент с поддръжката на Българска социалистическа партия през 2019 година, а в този момент откри място в листата на Движение за права и свободи за евроизборите, Нинова сподели, че отделилите се водачи единствено ще увеличи изборния резултат на Българска социалистическа партия.

“Най-накрая с обстоятелства хората ще видят каква борба Българска социалистическа партия са водили в последните години. Тази борба ни коства доста, доста упреци и доста агитация против нас, доста удари, само че ето ги обстоятелствата, излизат към този момент нескрито нещата, които дълго време приказваме, само че сякаш не ни имаха вяра хората ”, добави тя.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР