Изглежда за жертвите за свободата“ е разрешено да се говори

...
Изглежда за жертвите за свободата“ е разрешено да се говори
Коментари Харесай

„Браво, трябва да изчезнем“ или: как Z-патриотите се радват на унижението на България

Изглежда за „ жертвите за свободата “ е позволено да се приказва единствено в минало време и да им отдаваме респект по празници, малко преди да седнем да се натъпчем с кюфтета и наковем с ракия по мотива.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4776
Действията и смелостта са позволени единствено в минало време. В настояще… би трябвало да сме тихи, че „ да не стане нещо “.

Днешният българин най се опасява да не стане нещо; да се не мине; и да не настине. 

А тези, които някак си приватизираха правото да приказват пред камери, по площади и пред монументи за героичното минало и САМОЖЕРТВАТА, в този момент пред същите камери приказват за неутрално навеждане и снишаване. 

А Левски е споделил, че като се освободи България, ще отиде да оказва помощ на други поробени нации. Не е споделил да сме неутрални, че да не се намесваме във войната. 

А Захари Стоянов пък е споделил: „ Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил съветски крайник в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и настойничка! “

Много години по-късно имаме „ смели “ техни наследници, които – за жалост – са държавни мъже и дами (умишлено не ги назовавам „ държавници “, тъй като ще повърна, в случай че го направя) и по тази причина думите и държанието им са забележими по целия свят. И по този начин ни срамят по целия свят. Наведени и услужливи на една империя на злото, маскирана като освободителка, маскирана като православна, даже маскирана като страна, а в действителност – наказателна колония. 

Тези държавни мъже и дами у нас хитро и услужливо (към личните си позиции) беседват с народонаселението, което би трябвало да се лъже да гласоподава, с внушения и употребяват свои „ представители “, които да декларират тезите им, а техните лични думи… гледат да са добре премерени, с цел да не можеш да ги посочиш на следващия ден, че са споделили това и това. Хлъзгави до дъно. Удобни за наемане, тъй като са и непоклатими и трайни. Добра инвестиция, с други думи. 

С новите технологии те откриха, че могат да употребяват групи за въздействие. Модераторите и създателите в тях ще го отнесат, в случай че се стигне до търсене на сметка. Но те са анонимни и неоткриваеми. 

Събрани под флага на „ почитатели на… “, „ група за поддръжка на… “, „ последователи на… “, хората (очаквано и даже желано) се досещат, че се събират с единомислещи и че флагманът на всичките им фантазии и дивотии е точно патронът на групата, чието име ги е събрало. 

Реално обаче „ патронът “ не можете с пръст да го пипнете, тъй като той една дума не е написал, една позиция публично не е защитил там. 

Но те неслучайно са му почитатели. 

Имам комплициране обаче във връзка втората част от името на ето тази група: „ Фенове на президента Румен Радев и България “.

Това, което ме обърква е „ … и България “. 

Фенове на България? 

...????



























...
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР