Изглежда Кремена Халваджиян много си е повярвала, след като в

...
Изглежда Кремена Халваджиян много си е повярвала, след като в
Коментари Харесай

Кремена Халваджиян оплю българите, които я направиха милионер

Изглежда Кремена Халваджиян доста си е повярвала, откакто в просторното си изявление пред Мариан Станков – Мон Дьо си разреши да оплюе България – същата онази страна, която ги направи милионери с мъжа й. Дизайнерката се ожали, че й пристигнало до гуша да чете всевъзможни трудове за себе си и фамилията й. Дори не пропусна надали не да заплаши, че е на ръба да зареже всичко тук и да замине с мъжа си за Италия, където се чувствали отлично.

 

През цялото време брачната половинка на Маги Халваджиян не спря да се оплаква от родината си и хората тук и какъв брой ниско е равнището им. Дизайнерката изрева, че е дребен човек и по тази причина кара огромни коли. Преди време говорела по телефона и изпитала усложнение да си вземе билетчето от паркингите на моловете, което пък разгневило водача зад нея и й се разкрещял: „ Аре, ма, овцо, докога ще те очаквам “. В умозаключение показва, че изрично не желае да живее сред такива хора, само че както е видно – гледа на нещата единствено от личната си камбанария.

 

Факт е, че точно такива като нея, вършат огромна част от столичните тапи, тъй като приказват по телефоните си, нарушават правилника за придвижване по пътищата, вършат неразрешени маневри и не знаят за какво са зад кормилото на автомобила.

 

Шофьорската седалка е последното място, на което можете да си пишете умерено по телефона, да водите диалози и да си вършиме селфита или пък за други странични занимания. И въпреки госпожата да не можела да чака смяната на хората, като че ли някой е задължен да я мака на колонката в мола да си дрънка по телефона, което е безусловно неразрешено.

Не й харесва да живее в България, само че й харесва да си развива бизнеса тук…

В обществените мрежи разясняват, че точно поради такива като нея, страната ни няма да се промени в никакъв случай.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР