Изглежда, че на родния светско-бизнес небосклон, изгрява нова звездна двойка.

...
Изглежда, че на родния светско-бизнес небосклон, изгрява нова звездна двойка.
Коментари Харесай

Патрашкова вечеря със сикаджията Маджо

Изглежда, че на родния светско-бизнес хоризонт, изгрява нова звездна двойка. Става дума за известната журналистка и издателка вестник “Филтър ” Кристина Патрашкова и някогашния емблематичен необут от СИК и сегашен огромен предприемач Младен Михалев – Маджо.

Само преди няколко вечери двамата са били засечени да похапват сладко в интимна конюнктура в баровския ресторант “Панорама ” в хотел “Маринела ”.

През последната една година Михалев е чест посетител в заведенията за хранене на хотела – “Капитан Кук ” и “Панорама ”. Фактът е чудноват, защото единствено до преди няколко години притежателите на хотела Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха в жесток спор с авторитетния предприемач, който пък минава и за всекидневен притежател на курорта Слънчев бряг.
Според очевидци, видели Патрашкова и Михалев дружно в ресторанта, двамата не спрели да си гукат на ухо в продължение на цели 3 часа. Какво тъкмо обаче са си говорили известната журналистка и някогашния сикаджия, по този начин и не излиза наяве, само че пък други наши източници настояват, че Маджо е един от главните спонсори на изданието на Патрашкова, “Филтър ”.
Публична загадка е, че Патрашкова от дълго време обикаля всички огромни предприемачи в страната с цел да ги приканва да популяризират във вестника й.
По думите на нашите източници, Михалев към този момент бил спонсорирал Патрашкова с към 200 000 лева, а двамата били близки приятели още от години, защото журналистката е и собственичка на баровски парцел наоколо до хотела на Михалев в Слънчев бряг. Всяко лято тя най-редовно ходила на плаж точно пред хотел “Хелена ”, като постоянно похапвала в ресторанта му в компанията на предприемача.
Зли езици от своя страна настояват, че от към година Патрашкова била разграничена със своя брачен партньор Иво Димитров, което пък автоматизирано я прави апетитна хапка за всички мъже 60 плюс. Дали Маджо е паднал в естетическия капан на Патрашкова,тепърва следва да разберем. При всички случаи, в случай че има женитба, то това първо ще бъде обявено в предаването “На кафе ” с Гала.
Същевременно, трети наши сътрудници пък настояват, че през последните няколко години Патрашкова демонстрирала извънредно висок стандарт на живот. Сред избрани софийски среди от дълго време се приказва, че други съществени спонсори на изданието на Патрашкова “Филтър ” са някогашния министър председател Бойко Борисов и хазартния необут Румен Чандъров, който също бил спонсорирал журналистката с 180 000 лв..
източник: wow-media.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР