Изглежда, че Майкъл Биспинг вече не обмисля да се пенсионира

...
Изглежда, че Майкъл Биспинг вече не обмисля да се пенсионира
Коментари Харесай

Биспинг няма намерение да излиза в пенсия: Обичам това прекалено много

Изглежда, че Майкъл Биспинг към този момент не обмисля да се пенсионира след борбата с Джордж Сейнт Пиер. Шампионът на UFC в междинна категория съобщи предходната година, че втората му отбрана през ноември може да бъде неговата "последна борба ", обяснявайки, че след 13-годишна кариера той "не може да прави това постоянно ".

Но очевидно мнението му се е трансформирало, защото по време на конференцията, имаща за цел да разпространява събитието UFC 217, първенецът съобщи, че от този момент е трансформирал решението си.

"Не, вижте, доста хора ме питат за това. Не мога да го направя, обичам това прекомерно доста. Обичам целия развой, обичам даже подготвителните лагери. Преди осем седмици не бях във форма. Сега се усещам ужасно, а и съм международен първенец. Чувствам, че мога да победя всеки на тази планета, най-много Джордж Сейнт Пиер. Обичам целия този развой. Така че, не, няма да се пенсионирам ", съобщи Биспинг.

Биспинг и Сейнт Пиер ще се изправят един против различен в борба за купата в междинна категория в UFC 217 в "Медисън Скуеър Гардън " на 4-ти ноември в Ню Йорк.

Биспинг (30-7) не е влизал в клетката откогато направи първата си отбрана на купата против Дан Хендерсън в UFC 204 през октомври 2016-та година. Преди това в една от най-големите изненади в историята на UFC, англичанинът нокаутира намиращия се в страхотна форма Люк Рокхолд в UFC 199 през юни 2016-та година.

Сейнт Пиер (25-2), някогашен първенец на UFC в полусредна категория и може би най-великия първенец в историята на UFC в тази дивизия, не е влизал в клетката от ноември 2013-та година, когато сполучливо отбрани купата си за 9-ти път против Джони Хендрикс. След онази противоречива победа Сейнт Пиер се отдръпна от спорта. След това той постоянно приказва за завръщане, само че съглашение за това не бе реализирано преди да се появи борбата с Биспинг.

UFC 217 включва още две борби за купа, първенецът в категория "петел " Коди Гарбранд ще пази колана си против Ти Джей Дилашоу, а шампионката в категория "сламка " Йоана Енджейчик ще пази купата си против Роуз Намаюнас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР