Изглежда, че HTC работи върху нов смартфон, който може да

...
Изглежда, че HTC работи върху нов смартфон, който може да
Коментари Харесай

Изглежда, че HTC подготвя нови смартфони: HTC U24/U24 Pro, които са забелязани в Geekbench

Изглежда, че HTC работи върху нов смарт телефон, който може да бъде показан в близко бъдеще. Това ново устройство неотдавна се появи в Geekbench и е сертифицирано от Bluetooth SIG.

Устройството, разпознато под номера на модела 2QDA100, евентуално ще бъде правоприемник на миналогодишния HTC U23. Вероятно ще се споделя HTC U24 или U24 Pro. Резултатите от Geekbench за 2QDA100 демонстрират, че той е отбелязал 1095 точки в едноядрените и 3006 точки в многоядрените проби.

Смартфонът се чака да работи с процесора Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3, включващ осемядрена настройка с интегриран графичен процесор Adreno 720. Той също по този начин има 12 GB RAM и ще работи с Android 14. Като се има поради фактът, че миналогодишният U23 включва чипа Snapdragon 7 Gen 1, идният HTC U24/U24 Pro ще предложи доста усъвършенствана продуктивност.

Bluetooth SIG документът удостоверява, че устройството ще поддържа Bluetooth 5.3, разширявайки опциите за безжична връзка.

Въпреки че цялостните спецификации остават неразкрити, новият модел на HTC евентуално може да резервира характерностите, сравними с предшествениците си, като Full HD+ 120Hz OLED-дисплей и IP67 резистентност на прахуляк и вода. Капацитетът на батерията може да надвиши 4600 mAh като при серията U23. В момента липсват детайлности по отношение на началото на стартирането на телефона на пазара и неговите продажби. Въпреки това, защото устройството стартира да получава основни документи като Bluetooth SIG, можем да чакаме, че ще направи своя дебют през идващите месеци.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР