Издирваният под дърво и камък Николай Кънчев, който уби по

...
Издирваният под дърво и камък Николай Кънчев, който уби по
Коментари Харесай

ИСТИНАТА ЛЪСНА! Това е тъмното минало на жестокия убиец от Горна Оряховица, каква е връзката му с МВР

Издирваният къде ли не Николай Кънчев, който умъртви по изключително нечовечен метод красивата Мария в Горна Оряховица, е бил курсант в Академията на Министерство на вътрешните работи. Изкарал е там до 3-и курс, след което е бил изхвърлен поради приложимост на опиати, написа „ Телеграф”, базирайки се на информация от вътрешното министерство.

Припомняме, че 36-годишният мъж бе задържан в понеделник вечерта в региона на автогарата в железничарския град.

Основната версия на проверяващите е, че е смлял от пердах приятелката си Мария от ревнивост, защото Светослав Спасов, у който била на посетители във съдбовната нощ против петък, също бил пребит.

Домакинът също има рани от побой – строшен череп, охлузвания и хематоми, само че не е с заплаха за живота. Николай Кънчев бил изключително ревностен, споделиха осведомени. След като го изхвърлили от Академията на Министерство на вътрешните работи, той за малко се цанил като правист на летището в Горна Оряховица, откъдето обаче също го уволнили, споделиха чиновници от аеропорта.

Има 4 присъди – две за увреждане на непознато имущество, една за незаконно сечене на дърва и последната е за владеене на дрога. Патолози разясниха, че той толкоз грубо е бил Мария, че безусловно е размазал главата й. Ударите съгласно тях са нанасяни с юмруци и ритници.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР