Издирва се извършителят на жестоко убийство в белослатинското село Галиче.

...
Издирва се извършителят на жестоко убийство в белослатинското село Галиче.
Коментари Харесай

Издирват убиеца на 18-годишното момиче от Галиче

Издирва се причинителят на грубо ликвидиране в белослатинското село Галиче. Жертвата е 18-годишно момиче.

То е открито мъртво в дома си тази заран. Убийството е осъществено в къщата предходната нощ. Момичето било единствено. Предполага се, че е познавало нападателя си, защото по външната врата няма следи от навлизане с щурм.
18-годишно момиче беше открито мъртво в село Галиче По първична информация по тялото има следи от принуждение, а гибелта е била породена по изключително нечовечен метод
Никой от съседите обаче не е чул нищо. Пред полицията братовчед, който я е разкрил сутринта, разказал, че на телефона му след среднощ е записано позвъняване от жертвата, само че той не вдигнал, тъй като телефонът му бил изключен, на сутринта върнал позвъняването и откакто не получил отговор, пристигнал да ревизира какво става. Натъкнал се на ужасна панорама.

Снимка: btvnovinite.bg

70-годишната Лиляна живее против дома на момичето. От няколко дни спяло единствено в родната къща - татко ѝ и брат ѝ са на гурбет в Англия. Огледът на мястото на престъплението продължи повече от три часа.
Снимка: btvnovinite.bg

Младото момиче е било непретенциозно, отказала и на приятелки да излезе във съдбовната вечер. Имала другар – от Бяла Слатина. Майката на жертвата е живеела наоколо, само че двете не контактували от години.
Снимка: btvnovinite.bg
В следствието се включиха и криминалисти от столицата. На мястото беше и окръжният прокурор, който отхвърли коментар. Под неговия контрол е формирано досъдебно произвеждане по член 115 от Наказателен кодекс – за съзнателно ликвидиране, за което се планува отнемане от независимост от 10 до 20 години.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР