Благодаря на колегите от ГДЖСОБТ, Института по психология на МВР,

...
Благодаря на колегите от ГДЖСОБТ, Института по психология на МВР,
Коментари Харесай

Калин Стоянов в Пловдив: Постъпили са 46 сигнала за купуване на гласове!

„ Благодаря на сътрудниците от ГДЖСОБТ, Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи, ОДМВР – Пловдив, както и на Окръжна прокуратура – Пловдив за професионално свършената работа. “

С тези думи министърът на вътрешните работи означи дейностите на образувания нощес щаб, вследствие на които, след траяли повече от 10 часа тежки диалози, барикадиралият се мъж бе уверен да се съобщи . Той бе арестуван, без да бъдат употребявани физическа мощ и помощни средства.

В рамките на визитата си в Казанлък вътрешният министър сподели пред публицисти, че към днешна дата сигналите за пазаруване на гласове и за нарушение на изборното законодателство са 46, има формирани и 16 досъдебни производства .

„ Работим интензивно, най-вече сигнали за момента има в Бургаска област. Вече сигнали са постъпили и в столичната дирекция, както и в дирекциите в Ямбол, Русе и в други регионални градове. “

По мотив идните абитуриентските балове министър Стоянов насочи зов към зрелостниците, техните родители и другари да бъдат рационални и да съблюдават разпоредбите, с цел да бъдат празничните дни изпълнени единствено с позитивни страсти.

Развръзка по случая с барикадиралия се служител на реда в Пловдив

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР