Избраният за президент на САЩ Джо Байдън ще обяви във

...
Избраният за президент на САЩ Джо Байдън ще обяви във
Коментари Харесай

Джо Байдън ще обяви във вторник първите назначения в кабинета си

Избраният за президент на Съединени американски щати Джо Байдън ще разгласи във вторник първите назначения в кабинета си, заяви през днешния ден негов почитан помощник, представен от международните организации.

Байдън персонално ще показа своите избраници, посочи Рон Клайн, който бе назначен от бъдещия президент за началник на неговата канцелария. Клайн, който приказва пред телевизия Ей Би Си, отхвърли да даде детайлности.

Назначенията в кабинета на президента на Съединени американски щати би трябвало да бъдат утвърдени от Сената. Въпросът кой ще има болшинство в горната камара на Конгреса ще получи своя отговор на два балотажа в щата Джорджия през януари. Републиканската партия има всички шансове да резервира контрола си върху Сената, което би затруднило одобряването на номинираните от президента демократ членове на кабинета.

Отказът на президента републиканец Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския да признае провалянето си на изборите на 3 ноември основава съществени усложнения при предаването на властта и образуването на новата администрация, съобщи Клайн.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР