Изборите бяха започнати като местни и в последните дни бяха

...
Изборите бяха започнати като местни и в последните дни бяха
Коментари Харесай

Анализатор от БАН: Краят на Ердоган се задава!

Изборите бяха стартирани като локални и в последните дни бяха изведени като национални. Това разяснява пред БНР анализаторът от Института по балканистика към Българска академия на науките Бойко Маринков. Според него предизборната акция е поела тази посока, тъй като ръководещите са разбрали, че губят. Маринков изрече мнение, че опозицията към момента не е оползотворила своите шансове:

„ Все още е на границата на успеха. Все още й липсва още малко от този порив. Мисля, че пътят е верен “. Според анализатора турският президент Ердоган няма да успее да овладее отрицателните стопански процеси в страната. Той е черноглед за бъдещето на ръководещата партия: „ Остава да се види какъв ще е финалът. Той може да бъде 2-3-годишен. Може да бъде и надалеч във времето. Но той се задава.... Струва ми се, че това е началото на един непосилен край “, счита още Бойко Маринков.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР