Изборът на визия за Нова година не е лесна задача

...
Изборът на визия за Нова година не е лесна задача
Коментари Харесай

В какво да посрещнем Новата 2024-а - идеи за визия, прически и грим

Изборът на визия за Нова година не е лесна задача за хората, обичащи модата. Важно е освен да изберете тоалет, прическа и аксесоари към него, само че и да вземете поради символиката на идния празник. Прочетете по какъв начин да създадете ослепителен и необикновен облик в цветовете на годината на Дракона.

В какви цветове да отпразнуваме Нова година - 2024

Според източния календар признакът на идващата 2024 година ще бъде Зеленият дървен змей. Според вярванията той въплъщава шанс, разцвет и достойнство. В Китай се счита, че годините под знака на дракона са интервали на разцвет, а зеленият цвят на митичния звяр демонстрира прераждане, еластичност и дипломатичност.

Всеки знак на годината подхожда на избран детайл, с който се свързват избрани цветове. Когато избират облекло за празник, хората постоянно се пробват да прибавят тези нюанси към облика си, с цел да привлекат шанс, благосъстояние и други преимущества. През 2024 година детайлът на Зеления змей ще бъде дърво. Ето за какво зеленото и златното се смятат за най-хубавите цветове за новогодишната нощ. Неутралните варианти биха били алено и черно.

В същото време има нюанси, които Зеленият змей не харесва, да вземем за пример тъмнокафяво. Също по този начин не би трябвало да носите сини неща, тъй като съгласно легендата този цвят носи неприятен шанс на драконите. Тъмно жълтото в източната традиция се смята за цвета на императора, който не би трябвало да се носи от елементарните хора, защото не дава обещание благополучие за тях. Освен това не би трябвало да употребявате бяло в тоалета си, защото в Китай това е цвят на печал.

Освен това, съгласно института Pantone, Apricot Crush или смачканата кайсия се трансформира в цвета на 2024 г. Този ослепителен и в това време внимателен колорит ще бъде добра опция за тези, които не имат вяра в мистиката на признака на годината, само че желаят да останат в наклонност.

В какво да честваме Нова година - 2024

Класическа алтернатива за дами е вечерна рокля в цветовете на признака на годината. Трябва да се има поради, че Зеленият змей обича всичко извънредно и закачливо, защото по природа това животно е любопитно и радостно. Затова той ще хареса ексцентрични стилове: асиметрия, изрези в профил, възли, панделки, кристали, драперии, композиция от разнообразни стилове, солидни бижута. Не забравяйте обаче за салдото, с цел да не претоварите изображението с обилие от елементи.

За тези, които не желаят да носят рокля, гащеризоните са стилна опция. Впечатляващо наподобяват свободни модели с необятни, струящи се панталони. Гащеризонът може да бъде сменен с съчетание на скъсен топ с дълга пола или свободни панталони. Популярни остават и костюмите с панталон в ярки цветове или украсени с пайети.

Модата на стила на долни дрехи също не си отиде. Слип рокли, съчетани с огромни сака и елегантни костюми в пастелни цветове, към момента притеглят вниманието. За да бъде тази визия съобразена с годината на Зеления змей, тя може да бъде допълнена с огромни обеци, огърлици или пръстени.

В допълнение, лененият жанр е превъзходен за домашно празненство. Елегантните копринени пижами, съчетани с токчета и цветни аксесоари, ще наподобяват по едно и също време празнично и уютно.

Металикът заема значимо място измежду зимните фешън трендове. Златен и сребърен искра, пайети, набръчкана лъскава материя и солидни клипси се употребяват както в облеклото, по този начин и в аксесоарите. Блестящите детайли могат да бъдат отлично допълнение към минималистичната визия.

За мъжете най-хубавият вид би бил типичен сив или бежов костюм. Можете да добавите ярки аксесоари към него: вратовръзка, шал, чорапи. Ако костюмът наподобява прекомерно формален, сакото и ризата могат да бъдат сменени със моден пуловер или джъмпер. Дизайнерите не предлагат да носите дънки.

Най-добре е да празнувате Нова година в комфортни, само че елегантни обувки: обувки с невисок ток, сандали, високи ботуши. Чехлите оставете за сутринта след тържеството, защото не вървят добре с елегантните визии. Изключение е, в случай че Нова година се организира във формат на пижамено празненство. Но за подобен случай е по-добре да се запасите с необикновени празнични чехли.

Прически за Нова година - 2024

Това не е първият сезон, в който естествеността и лекотата са в наклонност. В доста връзки това се отнася и за новогодишните прически. Стилистите поучават да се даде желание на свободно течащи къдрици и съзнателно небрежни способи за оформяне.

За жените с дълга коса са подобаващи прически в жанр „ сърфистка другарка “ или „ холивудска вълна “. Такива къдрици наподобяват ефирни и в това време елегантни. Съчетават се както със семпли рокли, по този начин и с по-крещящи тоалети.

Освен това дългата коса може да бъде прибрана обратно в елегантна опашка. Тази прическа има доста повече благоприятни условия, в сравнение с наподобява. Тя може да бъде ниска, висока, буйна, гладка, с купчина. За да създадете нежно и докосващо изображение, можете да завържете косата си с ярка панделка върху еластична лента.

Друг съвсем печеливш вид е кокът. Съчетава се добре с множеството тоалети, също така можете да употребявате стилни аксесоари в тази прическа: фиби, ленти за глава и други

Една необикновена плитка ще ви помогне да добавите сексапил към минималистична рокля или формален костюм. Той освен акцентира дължината на косата, само че и дава поле за въображение и потребление на разнообразни украшения.

За девойки със междинна дължина на косата или къса коса са подобаващи и разрошени къдрици. По-смела опция е резултатът на мократа коса. Този жанр ще направи изображението привлекателно и мистериозно.

Освен това, в чест на празника, можете да експериментирате с цветни влакна. Много салони дават услуги за краткотрайно оцветяване в ярки цветове. За тези, които се опасяват да употребяват багра върху косата си, са подобаващи щипки за коса с изкуствени влакна от разнообразни цветове.

Грим за Нова година - 2024

Празниците към момента не са настъпили, само че трендовете в новогодишния грим към този момент са се оформили. В доста връзки те поддържат духа на признака на годината - ярки, блестящи, екстравагантни, само че в това време грациозни. Така цветните стрелки си върнаха известността. За да наблегнете очите си, можете да добавите искра към тях.

Използването на искра в грима е обособена празнична наклонност. Използва се всичко - от хайлайтър и железни сенки до огромни кристали, които някои залепват в ъглите на очите и устните.

Също по този начин, в навечерието на новогодишните празници, устните с ясни очертания се върнаха на мода. Много хора избират алено червило, само че можете да употребявате и други нюанси. Основното е цветът да подхожда на тена на кожата и цвета на очите ви.

Смоуки айс остава типичен вид за гръмък вечерен грим. За да поддържате празничното въодушевление, можете да добавите искрящи акценти. 

Маникюр за Нова година - 2024

За да бъде визията за Нова година приключена е значимо да си извършите подобаващ маникюр. В годината на Зеления змей сребристите нюанси са известни, както и напълно белите нокти. Други цветове не губят своята новост: зелено, лилаво, синьо, разнообразни вариации на седеф. Търсят се „ мраморни “ и „ опушени “ дизайни на ноктите в ярки цветове, както и искри и фолио на неутрална млечна основа.

Друга наклонност на зимния сезон е многоцветният маникюр. Той непроменяемо притегля вниманието и придава на облика автентичност. Няма значение какъв брой ярки са ноктите, главното е цветовете да си пасват и да са в естетика с облеклото.

Печеливша алтернатива за новогодишно празненство е маникюр с кристали и камъни. Този дизайн се вписва идеално в празничната атмосфера. Важно е обаче да не прекалявате, тъй че блестящите детайли да не наподобяват вулгарни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР