Изборът на обувки никога не е лесна задача. И ако

...
Изборът на обувки никога не е лесна задача. И ако
Коментари Харесай

Ето кои са най-правилните обувки тази есен за жени 50+ години

Изборът на обувки в никакъв случай не е лесна задача. И в случай че краката също са „ проблематични “? И с възрастта краката стават „ проблематични “ за съвсем всички, макар че проблемите, несъмнено, могат да бъдат разнообразни.

Но резултатът е еднакъв – става мъчно да се носят красиви обувки на висок ток. Но това не значи, че в този момент би трябвало да носите единствено неразбираеми чехли. Можете да изберете комфортни и елегантни обувки.

Мокасини са образец за такива обувки. Първоначално мокасини са основани за мъже. А мъжете не обичат да търпят неудобства. Ето за какво, най-удобните модели дамски обувки са “заимствани ” от мъжкия дрешник.

Изберете модел
Трябва да кажа, че женските мокасини са показани от по-разнообразни модели, в сравнение с мъжките. Можете да изберете както класическа версия, по този начин и по-оригинален модел.

Класически. Класическият вид на мокасини, украсени с “ресни ”, направени от кожа. Такива модели не са тесни, те даже нямат стеснени пръсти. Моделът е съвършен както за необятно ходило, по този начин и за ходило “с кост ” (тази патология се назовава халукс валгус). Но даже в случай че краката ви са здрави, тогава съществуването на подобен чифт в дрешника няма да е ненужно, защото обувките се съчетават добре с разнообразни неща.  Лак. В момента на мода са лачените обувки. Ето за какво, можете да вземете лак мокасини. Такива обувки, макар неутралните цветове, могат да се трансфорат в акцентен подробност на изображението.

С катарами. Към класиката може да се причисли и ефектният модел с катарами. Тези мокасини се съчетават добре с облекла от разнообразни стилове.  На дебела релефна подметка. Мокасини с тракторна подметка са превъзходен вид за есенни визии. Такива обувки могат да прибавят няколко сантиметра височина. В допълнение, дебелата подметка е отбрана против намокряне на краката при дъждовно време.  Велур. Това са доста хубави и комфортни мокасини. В продажба можете да намерите модели от натурален и неестествен велур. Тези обувки нормално са доста меки и комфортни. Но има забележителен минус, би трябвало да носите велурени мокасини в изсъхнало време. Влагата поврежда този материал.  На ток. Ако изрично не желаете да се откажете от токчетата, тогава дано това не е тънка фиби, а постоянна „ тухла “. Мокасини на ток могат да бъдат много елегантни, такива модели могат да бъдат оставени “на излизане ”.


Как да носите мокасини за жена над 50 години
Мокасини са универсални обувки, можете да ги носите с разнообразни облекла. Тъй като обувките са автентично мъжки, те идеално се комбинират с всички типове панталони. Въпреки това, с рокли или поли, този вид обувки наподобява не по-малко хармонично.

Към ярък костюм с панталон можете да изберете цветни мокасини. В образеца кремав костюм се носи със сини мокасини, изображението се добавя от ярко наследник топ.

Комплект от бели панталони и алено сако би трябвало да бъде допълнен с червени мокасини за съразмерен външен тип.  Лоферите наподобяват добре с дънки. Горната част на подобен отбор може да бъде всичко. В образеца това е бяла тениска и жълто сако. Комплектът е допълнен от ослепителен шал.  Но ярките, акцентни мокасини се комбинират най-добре с неутрални облекла. В образеца мокасини с разноцветен щемпел, имитиращ кожата на влечуги. Комплектът беше комбиниран с бял панталон, както и сако и топ в ярко лилаво.

 Що се отнася до връхните облекла, лоуферите наподобяват добре както със сако, по този начин и с класическо палто. Примерът демонстрира комплект с тесни кожени панталони, черно-бяла жилетка и ярко бежово палто.

 Можете безвредно да носите мокасини с рокли от разнообразни стилове. Това може да бъде рокля-калъф, модел с А-линия или, както в образеца, рокля-риза.

 В топло време мокасини се носят на необут крайник, само че когато стане по-студено, би трябвало да носите чорапи с тези обувки. Чорапите могат да бъдат съчетани с цвета на мокасините или цвета на панталона.

 Имате ли мокасини? С какво ги носите? Споделете в мненията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР