Избирането на Валери Симеонов за зам.-председател на парламента е неадекватно

...
Избирането на Валери Симеонов за зам.-председател на парламента е неадекватно
Коментари Харесай

Сидеров: Каракачанов отдавна е за сваляне, Симеонов не трябва да е в политиката

Избирането на Валери Симеонов за зам.-председател на Народното събрание е несъответстващо решение. Каракачанов от дълго време е за събаряне и следствие, тъй като имам информация за далавери във военното министерство. Това е мочурище. Армията ни е необлечена и ненахранена. Това съобщи водачът на ”Атака ” Волен Сидеров.
Парламентът освен, че не ми липсва, аз съм доста удовлетворен, че не съм там. Не може да ми липсва парламент, в който се вземат антинародни решения, съобщи Сидеров.

Той е безапелационен, че партията му " Атака " няма по какъв начин да е сътрудник на ръководещите и няма да взе участие в Коалиционен съвет.

" Атака " беше чaст от Tройната коалиция " Патриоти ", която подписа съглашение с ГЕРБ за ръководство на страната.ГЕРБ подтиква изолирането на " Атака ", защото станахме неуместни, а НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация бяха просто инструмент - отвертката и клещите. Но ГЕРБ и управлението на ГЕРБ са главния провинен и покровител на тезата " Атака " да не е в ръководството ", сподели още той пред Българска национална телевизия.

Сидеров разяснява и оставката на обществения министър Бисер Петков с въпроса къде е оставката на заместничката му Султанка Петрова от Вътрешна македонска революционна организация, която е изготвила " потресаващата " Стратегия за обществени услуги.

За Бисер Петков, политикът съобщи: Той от дълго време трябваше да бъде отхвърлен, това министерство не е обществено, а по-скоро работи за непознати НПО-та.

Той разяснява и работата на столична община: " Ще се опитам да провеждам цивилен митинги срещу желанието на кмета Фандъкова и общинския съвет да вдигнат налозите на колите. Цялата работа е да се вземат едни пари от хората ", сподели Сидеров.

ГЕРБ се старае да подвига налози, което не е добре. Достатъчно са постъпленията в държавната хазна, безапелационен е Сидеров.

По думите му, на 30 декември в Общината ще се разиска план-сметка за парите за чистотата, с която той не е склонен.

,,На 30 декември ще бъде разисквана една план-сметка за непорочност в София, за която са планувани големи пари - към 217 млн. лв.. Смятам, че градът може да се почисти и с една-трета от тези пари, само че това е една надписана сметка. Не знам за какво толкоз скъпо коства непорочност на София в случай че тя въобще не е чиста``, разяснява Сидеров и уточни, че в случай че беше определен за кмет, щеше да приключи договорите на частните компании за разчистване.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР