Иво Карамански – джуниър, извънбрачен син на покойния Кръстник на

...
Иво Карамански – джуниър, извънбрачен син на покойния Кръстник на
Коментари Харесай

Ужас! Синът на покойния бос на мафията Иво Карамански остана без ръка при зверска катастрофа

Иво Карамански – младши, извънбрачен наследник на починалия Кръстник на българската мафия Иво Карамански от връзката му с тв водещата Нели Атанасова, е претърпял тежка злополука в Нидерландия преди 2 седмици. В случая той е изгубил лявата си ръка, написа „ Уикенд “.

Тежкият случай с Иво се е състоял на автомагистрала наоколо до град Утрехт, закъдето синът на дългогодишната водеща на предаването „ Огледала “ по Би Ти Ви Нели Атанасова е пътувал с персоналния си автомобил. Наследникът на Иво Карамански е задремал от отмалялост зад кормилото, до момента в който е карал, а оставеното без надзор возило е изхвърчало от автомагистралата, преобърнало се е няколко пъти и се е забило в дърво. 24-годишният Иво е изпаднал в безсъзнание в резултат на удара и е бил разсънен след два дни в болничното заведение в град Утрехт. Откъртена ламарина от колата му е срязала лявата му ръка съвсем до лакътя и се е наложило тя да бъде ампутирана, до момента в който младежът е бил в безсъзнание.

„ Животът му е бил избавен по знамение, само че и с помощта на уредения живот в Нидерландия. Линейката е пристигнала след 4 минути, медиците са работили бързо и са съумели да го извадят отдолу под намачканата като хармоника кола, а на помощ са се притекли и други хора. Ако сходен пътен случай се беше случил на Иво в България, той към този момент нямаше да е сред живите... “, разясняват нещастието, сполетяло Карамански-джуниър познатите му.

Синът на Нели Атанасова е прокиснал 10 дни в болничното заведение, а когато положението му било нормализирано, се е прибрал в България, придружаван от майка си и от втория си татко – артиста Александър Сано, които незабавно отпътували за Нидерладия незабавно откакто научили за злополучния пътен случай.

Карамански към този момент е без протеза, която ще му бъде сложена най-малко след няколко седмици.

24-годишния Иво е плод на скандалната през 90-те години любовна спекулация сред мафиотския необут Иво Карамански с Нели Атанасова, която тогава бе част от ансамбъла по художествена гимнастика на Нешка Робева. Докато бе с къдрокосата гимнастичка,

Карамански бе женен за Галя Лукановска и разделяше времето за двете си фамилии. След като на 20 декември 1998 година Иво Карамански бе убит от Стефан Въжарски посред разгулен пир във вила в софийския кв. „ Симеоново “, благосъстоянието на Кръстника отиде у законната му брачна половинка и трите му дъщери от нея Александра, Ралица и Десислава, а Нели Атанасова и синът му Иво се снабдиха с 2 парцела в столицата.

Впоследствие красивата водеща на тогавашното тв предаване „ Огледала “ се обвърза с артиста Александър Сано, за който се омъжи през 2014 година и от който роди щерка си Ава, която към този момент е в шести клас.

Макар да не е биологичен татко на Иво, познатия като Косъма от крими сериала „ Под прикритие “  артист отгледа като свое лично дете синът на Карамански. Двамата имат мощна връзка между тях - точно Сано насърчи преди години доведения си наследник да се отдаде на заниманието си – музика и композиране. През 2015 година синът на Иво Карамански стартира работа като диджей в столично заведение и до ден сегашен си вади хляба като музикален актьор, ползвайки креативния псевдоним Сано.

През 2018 година, малко откакто навърши пълноправие, Иво Карамански – младши отпраши към Нидерландия, воден от любовта си към русокоската Филипа, която последва в ниската земя. Иво и идната висше обучение в Хага Филипа обаче се разделиха преди година, малко откакто стартираха общ бизнес план – доставка на домашно приготвена здравословна храна по домовете.

Това лято синът на Нели Атанасова от връзката й с Иво Карамански се прибра в България и цяло лято пускаше музика на морето в оборотни заведения в Созопол, Лозенец и Слънчев бряг. След края на летния сезон е отпътувал още веднъж за Нидерландия, където загуби ръката си при тежка злополука. Не е известно дали Иво е отпътувал за страната на лалетата, с цел да възкреси връзката си с Филипа.

Паметливи летописци на родния ъндърграунд напомнят, че починалия Иво Карамански също бе замесен в отблъскващ пътен случай, освен това с доста жертви. Става въпрос за прословутата кланица с боен камион ГАЗ, забил се в трактор и избухнал в пламъци на 11 август 1995 г в София. В разследване на злополуката и последвалата детонация гибелта си намират 13 бойци и един офицер, а единствения оживял е редови войник Кръстьо Дунчев, който обаче получава амнезия и остава неработоспособен.

Секунди след детонацията на военния камион, зад горящата в пламъци газка стопира автомобил, в който се вози Иво Карамански. Кръстника на мафията пробва да помогне на ранените безрезултатно. Впоследствие ще се окаже, че най-вероятната версия за детонацията на камиона с бойци е избухналия контейнер, по който са открити следи от кушуми. Слухът, че Иво Карамански е бил цел на убийци, които са уцелили резервоара на военната газка обаче по този начин и не се удостоверява публично и до през днешния ден. Делото за експлоадирането на камиона и гибелта на 14-те бойци е засекретено до 2025 година, когато изтича 30-годишната отминалост на грифа „ Строго секретно “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР