Ивет Добромирова, една от най-яростните протестърки, взриви социалните мрежи с

...
Ивет Добромирова, една от най-яростните протестърки, взриви социалните мрежи с
Коментари Харесай

Ивет от Протестна мрежа роднина с убиеца на Милен Цветков! Брани яростно майката

Ивет Добромирова, една от най-яростните протестърки, взриви обществените мрежи с умопомрачителна отбрана на майката на надрусания 22-годишен Кристиан Николов - Десислава Пешева-Николова.

Ивет - пресаташе на служебния кабинет на Росен Плевнелиев, кресливо пази Десислава и атакува основния прокурор Гешев.

Цитираме буквално постовете й, запазвайки неповторимия правопис:

"отново единствено минавам, с цел да ви кажа още една тъжна за вас вест... с изключение на, че сте като Гешев в раздаването на лично правораздаване, сте и като тези псевдомедии, по които най-вече плюете... сред вас и псевдожурналистите му няма разлика. дори е по-зле - допуснахте те да ви образуват мнението...

КОЙ ви сподели коя е майка му и ви вмени тезата за капризните мамини синчета и колата, която му била подарена? Министерство на вътрешните работи ли? те излязоха да приказват едвам късен следобяд през днешния ден...

колата негова ли се оказа? подарена ли му е? вие познавате ли тази жена, фамилията, в което този млад мъж (защото на 22 години той от дълго време не е дете) е израснал и по какъв начин е учтив? запитвам в полза на обстоятелствата и базата, на която формирахте изводите си.

и една дума за това, което имаме като инфлуенсъри имам - лешояди на човешката покруса за лайкове. дебнат да се хвърлят с гръмки мнения - колкото по-осъдителни по този, който обществото е нарочило за неприятен, толкоз повече лайкове. ще ги преброим обществено и след това ще се върнем към мръсните си дребни секрети тайничко. морални стожери!

та, в случай че сте от тези - сред вас, Недялку и ПИГ разлика няма...

без опрощение. "

Освен заканите, че ще изтрие всеки, който не е склонен с нея, Добромирова раздава и правораздаване с присъщия си правопис:

"минавам единствено да попитам, тъй като не виждам възмутени реакции:

видеата от злополуката кой ги има? не са ли проверяващите органи? кой ги пуска? за какво ги получавам проведено като спам по месинджъра тук? разпространяването на доказателствен материал от течащо следствие не е ли закононарушение? "

Проучване на ПИК обаче откри, че този стъписващ възторг на "умната и красива " Ивет Добромирова има напълно простичко битово-роднинско пояснение. Нейната сестра е омъжена за брата на Десислава Пешева-Николова. Тоест, техните деца, в това число и убилия журналиста Кристиан Николов, са първи братовчеди.

Семействата са и ортаци в първокласна детска градина на пъпа на София.

Самата Ивет Добромирова, чиято работа като началник на пресцентъра на държавното управление на Марин Райков заинтригуваните дефинират като най-големият неуспех на този кабинет, през последната година е работила за забегналия хазартен необут Васил Божков. Уличната поборничка за народна власт е работила и за боса на Десислава Николова - Миню Стайков.

Преди това основният запевчик и сценарист на уличните представления през 2013-2014 година Ивет Добромирова официализира подмолните си връзки със скандалната фондация "Америка за България ", като през 2017 година отиде на работа там като нейна говорителка, само че не се задържа дълго. Междувременно необяснимо по какъв начин се снабди и с извънредно скъпарски апартамент на пл. "Народно заседание " в София, тъкмо зад тила на паметника на Цар Освободител, на чиито балкон държеше колосален стериопоров междинен пръст, ориентиран към Народното събрание.

Запознати разкриват, че внезапния завой, който Ивет Добромирова взема, е плод на плевел скандал сред нея и водача на "Да, България " Христо Иванов, в чието национално управление е мъжът й. "Умната и красивата " упорствала пред някогашния правосъден министър и водач на тази партия да я издигне за кмет на София. Въпреки безапелационния му отвод, тя била толкоз напориста и неотстъпчива в претенциите си, че най-после Христо Иванов я изгонил, а мъжът й напуснал политическата мощ.

Това предиздвикало Добромирова да им направи на инат, като се заеме с акцията на представителя на гражданското придвижване "Спаси София " Борис Бонев, който се кандидатира за кмет на столицата на последните локални избори и нападаше най-остро претендента на Демократична България Борислав Игнатов. В момента и двамата са общински съветници.

Ивет Добромирова е женена за брата на телевизионния водещ на "Панорама " от Българска национална телевизия Бойко Василев - Румен Петров. В момента тя го съпровожда във Франция, където той работи по някакъв план, само че пандемията от ковид по целия смят са залостили фамилията там.

Затова на бишата пиарка й се постанова да брани роднината си по сестринска линия в лицето на майката на килъра на Милен Цветков само във Facebook, като ругае и разкарва всеки, който дръзне да се възмути от разпасаността и безхаберието в фамилията й.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР