Ивелина Димитрова е на инвалидна количка и преминава през рехабилитации.

...
Ивелина Димитрова е на инвалидна количка и преминава през рехабилитации.
Коментари Харесай

Йордан скача от скала във водата и това е последното щастливо изживяване в живота му

Ивелина Димитрова е на инвалидна количка и минава през рехабилитации. Но смелото момиче не търси пари за себе си, а пробва да помогне на " сътрудник " в неволя. Тя е изпратена на санаториум в Павел баня и там се сблъсква с историята на Йордан. Решена да помогне, Ивелина популяризира зов в обществените мрежи:

Докато бях в Павел баня се срещнах с един същински воин с непреклонен дух и страхотна сила, чиста душа и доста харизма, мощ като на канара и разум, по- бърз от мълния. Йордан е мъж, претърпял безразсъден случай, скачайки във вода, падайки на главата си и чупи прешлени на врата. Тялото на Данчо е парализирано от врата надолу, има сензитивност, само че няма придвижвания. Провежда два пъти рехабилитации на година в Павел баня, заради неналичието на средства. За две седмици, реализира прогрес и идва време да се прибере у дома, където няма тези условия, каквито получава в Павел баня.
Моля Ви, положителни хора, споделяйте, помагайте да подкрепим Данчо, с цел да събере задоволително средства, с цел да не се тормози на следващия ден дали ще има пари за неговото лекуване.
Pay Pal: [email protected]
DMS YORDAN на номер 17 777
Дарителска сметка:
BG93 UNCR 7000 1501 0182 03 BGN
UNCRBGSF
Уникредит Булбанк- Бизнесцентър Ямбол
Титуляр: Йордан Илиев Илиев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР