Иванка Тръмп и Джаред Къшнър отписаха децата си от училището

...
Иванка Тръмп и Джаред Къшнър отписаха децата си от училището
Коментари Харесай

Иванка Тръмп и Джаред Къшнър отписаха децата си от училище, след като бяха обвинени, че пренебрегват коронавируса |

Иванка Тръмп и Джаред Къшнър отписаха децата си от учебното заведение им във Вашингтон, откакто администрацията изрази угриженост за общественото занемаряване на ограниченията против ковид от страна на звездната двойка, съобщи Си Ен Ен.

" Къшнър и Тръмп са нарушили неведнъж насоките за битка против COVID-19, посочени в наръчника на учебното заведение ", твърди родител в учебното заведение.

" Тяхното поведение не е загадка, защото всеки може да го види ", добави той.

След редица тъжби и молби те да трансформират държанието си и да носят маски на обществени места, да съблюдават обществена отдалеченост, да се карантинират, в случай че се наложи, Къшнър и Тръмп отписаха децата си от учебно заведение.

Учебното заведение, което сега организира лимитирани присъствени занятия поради пандемията, е въвело протокол за предварителна защита на личния състав, учениците и родителите, основан на указанията на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите.

" Това, което направиха, не беше обикновено ", изтъкна източникът, като добави, че и други родители са се оплакали от държанието им. 

Двама самостоятелни източници са удостоверили пред Си Ен Ен, че учебното заведение единствено е решило да се конфронтира с Тръмп и Къшнър, без да се имат поради недоволствата на родителите. От образователното заведение е отхвърлен коментар по случая. 

" Срамно е анонимни източници да нападат решението на фамилията посредата на пандемия ", съобщи представителят на Белия Дом Каролина Хърли.

Родителят от учебното заведение съобщи пред CNN, че управление е направило няколко опита да беседва и да задържи фамилията в образователното заведение. 

" Както за всички останали фамилии, изборът на учебно заведение и обучение са персонални решения и те не дължат пояснение на никого, най-много на клюкари, търсещи медийно внимание ", съобщи Хърли.

След церемонията по номинацията за висш арбитър на Ейми Кони Барет в Белия Дом в края на септември минимум 12 от присъстващите се разболяха от ковид. Макар Тръмп и Къшнър да не участваха, те бяха контактни с огромна част от присъстващите.

Това стана причина и доста от родителите в частното учебно заведение да се свържат с управлението на образователното заведение и да изразят своята угриженост за децата си.

Притесненията на администрацията също бяха свързани с обстоятелството, че Тръмп и Къшнър работят в среда, в която носенето на маски и спазването на обществена отдалеченост не е строго регламентирано.

Родителите се оплакаха, че Иванка Тръмп е участвала на първия президентски спор на татко си, без да носи маска. По това време най-малкото дете на двойката посещаваше учебно заведение напълно присъствено, до момента в който останалите 2 един път седмично. Това е тормозило в допълнение останалите родители. 

Директорът и учебната администрация са се пробвали да овладеят обстановката, като припомнят на звездната двойка за наръчника за предварителна защита против болестта, твърди източникът на CNN. 

Медицинската сестра в образователното заведение е изпратила уведомителни писма до всички родители, че всяко лице, което има подозрения, че е имало допир със болестта, предстои на наложително тестване и 14-дневна карантина. 

Тръмп и Къшнър не се карантинират след номинацията на Барет, нито след първия спор, нито след позитивните проби за Коронавирус на Мелания и Доналд Тръмп през октомври. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР