Иванка Динева няма да е финалният кандидат на ГЕРБ за

...
Иванка Динева няма да е финалният кандидат на ГЕРБ за
Коментари Харесай

Интрига между ГЕРБ и ПП-ДБ. Кой ще стане шеф на НЗОК?

Иванка Динева няма да е финалният претендент на ГЕРБ за шеф на НЗОК. Може да бъде продължен срокът. ГЕРБ може да я изтеглят, тъй като хората от здравната общественост имат запаси към нея. това съобщи в изявление за бТВ депутатът от " Продължаваме промяната-Демократична България " Владислав Панев.

" Решението на парламентарната група е, че имаме съществени запаси към тази кандидатура “, посочи той. „ По-скоро няма да бъде определен през днешния ден нов шеф на Здравната каса. Напълно е допустимо това е да първият проблем сред ръководещите за регулаторите “, сподели той.
-->
Той разяснява обаче, че е евентуално да поддържат Димитър Радев за шеф на Българска народна банка.

Според него не е трябвало изобщо да стартира планът за АЕЦ „ Белене “, тъй като нямаме потребност от такива мощности. „ Европа и България добре се справихме с апокалиптичните прогнози,че ще спрат доставките на газ. Инвестициите в зелена сила в България и Гърция са на рекордни равнища. Поради тази причина проблемите с цените на тока не съществуват “, безапелационен бе Панев.

„ Сериозни енергийни проблеми в България няма. Има остатъци на електрическа енергия “, уточни той.

Панев разяснява, че бюджетът елементарно ще бъде вкаран в границите на 3% недостиг. „ Нищо, което е за повече от няколко милиона лв. не е неизяснено с ГЕРБ-СДС “, акцентира Панев. „ Убеден съм, че ще получим тяхната поддръжка “, добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР