Иван Влъчков ще се изправи пред следващото си предизвикателство за

...
Иван Влъчков ще се изправи пред следващото си предизвикателство за
Коментари Харесай

Иван Влъчков се изправя през следващото си предизвикателство

Иван Влъчков ще се изправи пред идващото си предизвикателство за този сезон. Пилотът на Дамасцена Алба ще взе участие на писта Стара Загора, като поради ремонтните действия в града надпреварата тази година ще се организира на трасето Дракон край Калояново.
Състезанието ще е 4-и кръг от националния шампионат на Затворен маршрут, като в първите 3 кръга в Бургас, Хасково и Русе първенецът Влъчков записа 3 победи и е безапелационен водач в генералното класиране.

Сред главните му съперници в този момент ще бъдат Давид Будев от Влъчков Рейсинг с Honda Civic, ветеранът Стоян Апостолов (Honda Civic) и Станислав Паришков с Opel Astra.

За последно на Дракон конкуренция от пистовия шампионат имаше през 2016 година Тогава надпреварата беше финален кръг от шампионата и Иван завоюва и двата спортни манша.

" За нас това, че надпреварата ще се организира на Дракон не трансформира нищо, показа Влъчков. – Готови сме за конкуренцията и чакаме мощна конкуренция, като се надяваме повече водачи да вземат участие ".

В края на идната седмица (22-23 септември) Иван ще кара и на планинското нанагорнище Шипка Дамасцена, което ще е пети кръг от шампионата. Това ще е първо планинско за сезона за 19-годишния водач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР