Ивън Фурние вкара 26 точки, а Имануел Куикли добави 14,

...
Ивън Фурние вкара 26 точки, а Имануел Куикли добави 14,
Коментари Харесай

Лейкърс без Краля = загуба

Ивън Фурние вкара 26 точки, а Имануел Куикли добави 14, 12 от които в последната четвърт, за триумфа на Ню Йорк над Лос Анджелис Лейкърс със 106:100.

За гостите не игра ЛеБрон Джеймс, който е осъден. Домакините имаха преднина съвсем през цялото първо полувреме, като на моменти се доближаваха до 20 точки разлика, само че в третата част срещата се изравни.

И за последно имаше късмет за поврат при започване на последния интервал, когато Кармело Антъни вкара тройка и понижи на 84:85.

Джулиъс Рандъл добави 20 точки, 16 битки и 5 асистенции, само че пет минути преди края на мача трябваше да седне на пейката, защото натрупа максимума персонални нарушавания. Куикли обаче вкара четири тройки в тази част и реши мача.

За гостите от Лейкърс Ръсел Уестбрук имаше най-сериозен принос, откакто вкара 31 точки, взе 13 рибаунда и подаде 10 асистенции. 18 от точките му бяха вкарани в сензационната им трета част, когато Езерняците се върнаха в мача.

Антъни Дейвис игра невъзстановен, а Кармело Антъни беше единствено с епизодични прояви.

Никс към този момент са на 6-о място на Изток с 10/8, до момента в който Лейкърс към момента не могат да изравнят салдото и не престават с 9/10.
 Краля разруши лицето на противник и провокира безпорядък
Краля разруши лицето на противник и провокира безпорядък

Стигна се до меле
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР