Ива Стоянова се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп

...
Ива Стоянова се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп
Коментари Харесай

Нова телевизия има нова шефка на новините

Ива Стоянова се причислява към екипа на Нова Броудкастинг Груп на позицията общоприет шеф „ Информация “. Тя поема управлението на отдел „ Новини и настоящи излъчвания “. Като общоприет шеф „ Информация “ Ива Стоянова ще работи за увеличение на аудиторния дял на осведомителните и публицистични формати и ще дава отговор за всички планове на новинарския екип, оповестиха от пресцентъра на Нова тв.

„ За мен NOVA е следващо предизвикателство в специалността. Благодаря на братя Домусчиеви за поканата да съм част от най-гледаната българска телевизия. Това доверие ме задължава и ангажира да вложа в работата си освен опит и старания, само че и страст и сърце за опазване на лидерската позиция на NOVA и все по-успешното развиване на медията отсега нататък ” - сподели Стоянова.

Ива Стоянова има съвсем 25-годишен опит в медиите като минава през всички журналистически позиции - от кореспондент до управител. Кариерата й стартира във вестниците „ Народен спорт " и " Седем дни спорт “. Следват длъжности на разнообразни йерархични равнища в малките екрани София Кабел, Би Би Ти и ТВ7. През последните 5 години тя e шеф и програмен шеф на Канал 3.

„ В професионалния си път, постоянно съм създавала и разчитала на обединен и ефикасен екип. Знам, че в NOVA ще срещна тъкмо подобен безрезервен и първокласен екип, с който дружно ще задаваме и следваме високите стандарти на телевизионната публицистика у нас ” – добави Ива Стоянова.

Като ефирен публицист има специализация в CNN. Завършила е „ Журналистика “, „ Спортен мениджмънт “ и „ Публичен мениджмънт “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР