ИВ - Смятам, че вече имам уменията и компетентността да

...
ИВ - Смятам, че вече имам уменията и компетентността да
Коментари Харесай

Иван Величков и Недко Сидеров: Като общински съветници ще бъдем винаги сред хората

ИВ - Смятам, че към този момент имам уменията и компетентността да бъда потребен, да дам своя принос за развиването на гр. Русе.

НС- Има много неща, които би трябвало да се трансформират в Русе. Ние не сме политици, само че можем да помогнем тези неща да се трансформират. Идваме от частния бранш, от страната на бизнеса, където сме постигнали нещо за себе си. Смятам обаче, че можем да дадем нещо и на русенци безплатно.

НС- Много неща могат да се трансформират. Например инфраструктурата. Да се създадат положителни пътища не е толкоз комплицирано. Друг проблем са детските градини -там личният състав е застаряващ, би трябвало да се подтикват нови фрагменти.

ИВ- считам, че когато има верен план на общинските средства и се прибавят пари и от Еврофондоме може да се получи огромната картинка, да се вложат пари в дребните неща. Ще дам персонален пример-преди 20 година бях написал план за Текето. Това е терен, на който могат да се създадат доста хубави неща, в случай че се вложат средства.

ИВ- Смятам, че дружно с съдружните ни сътрудници в Общинския съвет бихме взели най-правилното решение.

Народно събрание - Ние знаем по какъв начин от нищо да създадем нещо. Всички останали политици имат по нещо в ръцете, а ние сами сме постигнали всичко, развили сме си бзнеса, това значи че имаме какво да кажем на хората. Сега е време да работим за обществото

ИВ - Да се кандидатирам за общински консултант ме стимулира казуса с опиатите. Този проблем го видях лично-от този който взема, до този, който продава и до това, по какъв начин реагират родителите. Познавам персонално болката и страха на такива родители. Искам да работя за превъзмогването на този проблем и ще вложа всичките си сили, познания и умения.

Народно събрание - В нашата листа сме се разбрали, че който и да влезе, всички средства, които получаваме като общински съветници ще отиват за благотворителни дела.

ИВ - считаме също по този начин да се срещаме в елементи с проблемите на хората. Ще пренесем метода си на работа в Общинския съвет- всеки който пристигна при нас ще му обърнем уместно внимание, освен за служебните, само че и за персоналните му проблеми. Ако станем общински съветници едно от най-важните ни отговорности ще бъде да сме измежду хората.

ИВ- Аз доста обичам морето, само че доста си обичам града и желая да бъда измежду приятелите си, тук са корените ми. Искам да пребивавам и работя тук.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР