Италия все още е под ударите на силна буря, след

...
Италия все още е под ударите на силна буря, след
Коментари Харесай

Силна буря в Италия

Италия към момента е под ударите на мощна стихия, след ветровете и изобилните превалявания от събота, които предизвикаха огромни разстройства в придвижването в по-голямата част от страната, предава " Ройтерс ".

Ситуацията е била изключително сериозна в крайбрежния северозападен район Лигурия, където на доста места са следени свлачища и наводнения. В Генуа 10 души бяха евакуирани от старешки дом и откарани в болница като защитна мярка. Няколко пътища и подлези трябваше да бъдат затворени поради свлачища и наводнения, добавя Днес бг. 

Около 100 души останаха изолирани в Молина ди Триора, покрай Империя, заради свлачището. В Пиемонт изобилен снеговалеж в региони над 1000 метра над морското ниво аргументи спиране на електрозахранването в няколко региона, до момента в който 30 пътя трябваше да бъдат затворени заради риск от лавини, свлачища и наводнения, съобщи " Фокус ".

В прилежаща Ломбардия мощен сняг падна във Валтелина и Валкиавена, в провинция Сондрио, а пожарникарите се намесиха 150 пъти заради бурята, изключително в провинциите Бреша, Милано, Кремона и Мантуа.

25-метрова каменна стена се срути в Рим. Четири коли са затрупани под руините, само че няма потърпевши.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР