Италия планира да изпрати 1000 военни в България или Унгария,

...
Италия планира да изпрати 1000 военни в България или Унгария,
Коментари Харесай

Италия планира да изпрати 1000 военни в Източна Европа. Вероятно и в България

Италия възнамерява да изпрати 1000 военни в България или Унгария, написа римският в. " Република ".
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 318
" Правителството на членката на Северноатлантическия пакт счита да даде своя принос в усилването на източния фланг на Алианса. Очаква се военният министър на апенинската страна Лоренцо Гуерини да показа плана на кабинета на срещата на министрите на защитата на Алианса, която е планувана за 16 и 17 февруари в щаб-квартирата на НАТО в Брюксел ", уточни още медията.

" Предложението също би трябвало да бъде утвърдено от италианския парламент и парафирано от президента и висш главнокомандващ Серджо Матарела, добави " Република ".

Според данни на изданието в двете източноевропейски страни евентуално ще бъдат разложени подразделения на сухопътните войски. " Част от тях до есента на предходната година бяха част от задачата на НАТО в Афганистан. Друга вземат участие в задачата на Пакта в Косово. Предвижда се италианските военни да организират учения със свои сътрудници от други членки на Алианса, добави вестникът.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 318  Владимир Путин: Разширяването на НАТО на изток е доста рисково Владимир Путин: Разширяването на НАТО на изток е доста рисково  Борис Джонсън счита, че има „ ясни доказателства “, че Русия ще нахлуе в Украйна Борис Джонсън счита, че има „ ясни доказателства “, че Русия ще нахлуе в Украйна  Русия няма да вземе присъединяване в среща на ОССЕ Русия няма да вземе присъединяване в среща на ОССЕ
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР