Италианците направиха правилния избор на изборите в неделя. Можеш само

...
Италианците направиха правилния избор на изборите в неделя. Можеш само
Коментари Харесай

Токчета вместо италианския ботуш: Правилният избор, но не за Русия

Италианците направиха верния избор на изборите в неделя. Можеш единствено да им се радваш. Но за Русия това няма да промени съвсем нищо: патриотите на Италия ще се борят единствено за ползите на своя народ. Следователно събитията на Апенините не са плюс за Русия, а минус за Европейския съюз.

Пореден скандал в европейското " благородно семейство ". В Италия, една от водещите страни в Европа, изборите бяха извоювани от десни консерватори, водени от водача на партията Братя на Италия, която е наричана " килърът на Европейския съюз " и която храбро се назовава християнска, съперник на незаконната миграция и ЛГБТ.

До през вчерашния ден Брюксел имаше две " заварени деца " - Полша и Унгария. Сега компанията им се усили. Фактът, че подобен политик, Джорджия Мелони, завоюва изборите (тя ще стане и първата жена в историята на Италия на премиерския пост), чиято партия в последно време изкара маргинално битие, демонстрира дълбочината на италианската рецесия и аргументи смесени усеща.

От една страна, може да се радваме за италианците, които бяха принудени от локални демократи, либерали и глобалисти да гласоподават за политик, който назовават неофашист, тъй като Мелони е по-отдадена на народа си, в сравнение с Брюксел.

От друга страна, с цел да си извоюва правото да направи нещо положително за своите сънародници, новото италианско държавно управление ще пожертва всичко останало за това, в това число връзките с Русия. Така че Западът (първите закани към този момент бяха изразени) под формата на възмездие да не вземе да съсипе страната им и да не разпръсне италианците по света.

Как минаха изборите

Изборите в Италия бяха белязани от редица върхове.

Първо, в тях участваха рекордно малко гласоподаватели - под 64%, което е доста ниско за страната.

Второ, спечелилите бяха водени от партия, която преди няколко години се смяташе за клоунска и неспособна на нищо.

На трето място, доста слаб резултат - единствено 9% - сподели " Лигата " на Матео Салвини, което се трансформира в наказване от гласоподавателите за неговия конформизъм и примирие с поддръжката на глобалисткия режим на Марио Драги.

Четвърто, лявоцентристките политици като Луиджи ди Майо, които през вчерашния ден дадоха тона в Италия, се провалиха на изборите. Ако обединението от крайнодесни партии, показана от " Братята ", " Лигата " и " Напред, Италия " на Силвио Берлускони, който е определен в Сената, взе съвсем половината от гласовете, то лявоцентристката (Демократическата партия, Движение Пет звезди) - единствено една четвърт. Дори партиите-спойлери, предопределени да лишават гласове от крайнодесните, не помогнаха.

Какво да чакаме?

Сериозен политик ли е Мелони, която към този момент е дала обещание " да не предава " италианците, " да възвърне връзката сред страната и жителите "?

Нека да разгледаме нейната работа. Не би трябвало да има специфични илюзии по този въпрос. Тя към този момент стартира да смекчава грубостта на изказванията си, очевидно пробвайки се да успокои Европейския съюз и другите западни сътрудници. В същото време тя към този момент си обезпечи място в историята като първата жена отпред на италианското държавно управление.

Нейното държавно управление с младши сътрудници в партиите на Салвини и Берлускони може да бъде формирано до края на октомври. Брюксел, Париж и Берлин няма да се зарадват на това, само че имат опция да държат Рим в линия, защото затъналата в задължения Италия не може да си разреши специфична съпротива.

Кой е удовлетворен в Европа от събитията в Италия?

Политическите събития в Италия се радват единствено в Будапеща и Варшава, защото техният полк дойде и Европейски Съюз към този момент ще бъде по-трудно да постанова волята си на тези страни в границите на глобалисткия дневен ред.

Салвини да вземем за пример, съдейки по известията, желае да се върне допустимо най-скоро отпред на Министерство на вътрешните работи, с цел да " опакова " незаконните мигранти, които трансфораха Италия в разграден двор. От Будапеща към този момент реагираха на резултатите от изборите в Италия:

" В тези сложни времена повече от всеки път имаме потребност от другари, които споделят обща визия и метод към проблемите на Европа. "

По-рано този месец евродепутатите от партията на Мелони гласоподаваха срещу резолюция, осъждаща Унгария като " хибридна изборна автокрация ". Мелони също е съдружник на ръководещата полска националистическа партия " Право и правдивост ", която оказа помощ за кариерата й в Европейския парламент, като я предложи да оглави партията на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР).

Въпреки редица съществени искания против Брюксел обаче, новият министър-председател надали ще разклати лодката в общността, защото желае да обезпечи постоянен поток от парични средства от проекта за възобновяване на Италия след COVID-19 на стойност 191,5 милиарда евро, най-големият в Европейски Съюз.

Ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен към този момент предизвести, че Брюксел - следователно - има " принадлежности " за въздействие върху непокорните членове на Европейски Съюз.

Но какво да кажем за Русия?

Какво ще завоюва Русия от успеха на изборите в Италия на партията, противопоставяща се на „ брюкселските бюрократи и ЛГБТ лобито “, чиито съдружници и младши сътрудници са така наречен " другари на Путин "? Почти нищо.

При Мелони не се чака смяна в позицията на Рим по отношение на Русия. Тя неведнъж е говорила за поддръжката си за Украйна и е подкрепяла доставката на оръжие на Киев, гласувайки за това в Народното събрание, когато беше в съпротива. Тя не се уморява да повтаря, че осъжда " бруталната експанзия " на Русия против Украйна.

Според нея е " безусловно ясно ", че партията Братя на Италия е на страната на Запада и поддържа НАТО. Още през 2018 година Мелони се отхвърли от концепцията за евакуиране на Италия от Еврозоната, което не донесе нищо положително на страната.

Накратко, както виждаме, пред нас има политически артист, който желае да изиграе сполучливо своята роля, измежду чиито цели Русия не попада и която сигурно ще би трябвало да прибегне до русофобията, с цел да бъде по-малко подложена на критика на Запад за нещо друго. Накратко, не съм това, което пишат, аз съм за Европа, народна власт и срещу Русия!

Какво от това?

За руснаците, като бранители на обичайните полезности, успеха на десните консерватори в Италия е, от една страна, огромен плюс, защото в този момент в Европа ще има малко по-малко содомитщина. Италианците очевидно са дали своят вот срещу превръщането на хората в животни. И да дадоха образец на всички нации на Европа.

Но за Русия като страна измененията в Рим няма да създадат доста, защото Италия въпреки всичко няма да промени политическите и стопански ползи на груповия Запад, неговия курс в Украйна. Независимо дали ни харесва или не. А за Европа случилото се е доста противен признак: триумфът на наследниците на Мусолини е още един сигнал.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР