Италианският тенисист Матео Беретини, който в неделя загуби финала на

...
Италианският тенисист Матео Беретини, който в неделя загуби финала на
Коментари Харесай

Матео Беретини отказа участие във Виена, под въпрос е за Купа Дейвис

Италианският тенисист Матео Беретини, който в неделя загуби финала на шампионата в Неапол от сънародника си Лоренцо Музети, бе заставен да откаже присъединяване на шампионата във Виена поради травма, оповестява вестник „ Gazzetta dello Sport “.

В последните дни той имаше болки в левия крайник, като прегледът е открил, че има сериозен оток, само че няма строшаване на кост. Окончателната диагноза на италианеца може да се направи едвам, когато течността бъде извлече от крайници му.

Отсъствието във Виена значи и, че Беретини губи шансове да се класира за финалния Мастърс в Торино. Самият тенисист написа в профила си в „ Туитър “, че задачата му е да се върне в игра за Мастърс в Париж-Берси, който стартира другата седмица, само че това ще стане доста мъчно.

В Италия се тормозят, че Матео Беретини може да отпадне даже за финалите на Купа „ Дейвис “ в Малага от 22 ноември, като отборът на „ адзурите “ имаше положителни шансове за краен триумф със мощни състезатели на сингъл като него, Яник Синер и Лоренцо Музети.

stop per infortunio: salta Vienna, addio. E la Davis...
— La Gazzetta dello Sport (@Gazzetta_it)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР