Италианският шампион Милан е сред няколкото клуба, които следят ситуацията

...
Италианският шампион Милан е сред няколкото клуба, които следят ситуацията
Коментари Харесай

Милан следи внимателно ситуацията със звезда на Манчестър Сити

Италианският първенец Милан е измежду няколкото клуба, които наблюдават обстановката с универсалния футболист на Манчестър Сити - Жоао Кансело, твърди The Sun. Кариерата на португалския краен бранител на „ Етихад “ е в застой след завръщането му от Световното състезание предишния месец, защото 28-годишният десен бек по-често се задържа на аварийна пейка.

Той стартира като титуляр при провалите от Саутхемптън и Манчестър Юнайтед, само че остана необработен запаса в идващите два мача на „ жителите “. Другият му мач, в който започва от първата минута, бе при успеха против Челси, само че беше изваден на полувремето от мениджъра Хосеп Гуардиола.

Кансело подписа нов контракт със Сити едвам преди 12 месеца. В момента той е привързан с клуба до лятото на 2027-а година, тъй че ще е нужна сериозна оферта от страна на Милан, с цел да изкуши първенците да продадат състезател, който е от решаващо значение за скорошните им триумфи.

Наскоро се появиха информации, че Ман Сити се интересува от звездата на „ росонерите “ – Рафаел Леао, и е подготвен да жертва Кандело, с цел да притегли сънародника му на „ Етихад “.

Кансело дойде при „ жителите “ от Ювентус през 2019-а година и има 98 мача във Висшата лига.За този интервал той оказа помощ на Сити да завоюва две трофеи от Висшата лига и също по този начин има в сбирката си златен орден от Карабао Къп. Португалецът е добре осведомен със Серия А и има опит, откакто игра за Интер (2017/2018) и за „ биаконерите “ (2018/2019).

How much do you value Joao Cancelo at?
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР