Италианският журналист от Corriere dello Sport - Джорджо Марота, сподели

...
Италианският журналист от Corriere dello Sport - Джорджо Марота, сподели
Коментари Харесай

Журналист от Corriere dello Sport пред ТОПСПОРТ: ЦСКА е най-силният съперник в групата ни

Италианският публицист от Corriere dello Sport - Джорджо Марота, показа настроенията в Рим преди мача през днешния ден за читателите на ТОПСПОРТ .

Тази вечер Рома посреща ЦСКА от 22:00 часа на " Стадио Олимпико " в груповата фаза на шампионата Лига на Конференциите.

" Очаквам да има към пет промени в стартовия състав. Не е правилно, че Моуриньо ще изкара напълно нов тим от запаси. Просто измежду някои момчета се натрупа доста отмалялост, тъй като изиграха пет мача за негативно време, а в идващите 10 дни имат още три срещи. Трябва ротация ", отбелязва Марота.

" Тук сме на мнение, че ЦСКА е най-хубавият тим от противниците в групата. След мачовете предишния сезон се видя, че няма да е елементарно. Очакваме Елдор Шомуродов или Борха Майорал напред. За мен Верету няма да бъде непокътнат, би трябвало да излезе титуляр. Ще забележим Перес и Ел Шарауи. Вероятно друга смяна ще е включването на Диавара. Публиката ще е към 15-20 хиляди души от наша страна ".

Журналистът искаше да знае каква е обстановката към Жорди Кайседо и дали ще може да играе. Това е един от футболистите, които се отличават от началото на сезона и са създали усещане на Ботуша. Жорди обаче си изкара червен картон в 110-ата минута на реванша с Виктория (Пилзен). По този метод той пропуща срещата довечера.
 Петко Христов: Ако ЦСКА си повярва, може да вземе нещо от
Петко Христов: Ако ЦСКА си повярва, може да вземе нещо от " Олимпико "

" Няма кой да спре Лудогорец "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР