Италианската ювелирна марка Caviar се подготвя за премиерата на iPhone

...
Италианската ювелирна марка Caviar се подготвя за премиерата на iPhone
Коментари Харесай

В Русия пускат космат iPhone 8

Италианската ювелирна марка Caviar се приготвя за премиерата на iPhone 8 на 12 септември със специфична серия неповторими версии на устройството. Корпусите на смарт телефоните ще бъдат украсени с нова линия материали, наречена "Богатствата на Русия ".

Caviar Russia Meteorite ще бъде направен от камък от астероида Сеймчан, открит през 1967 година в Магадан, и украсен с черен камък с бели пръски, който символизира "безкрайните галактически пространства, покорени от съветските космонавти ".



За феновете на диви животни е създаден Caviar Russia Norka, който ще бъде облечен в "палто " от норка. Кожата е наречена "черен елмаз " поради "потресаващия искра и качество на косъма ".



Както подсказва името, третата трансформация Caviar Russia Volcano ще се създава от вулканични шисти, т.е. лавата на антични вулкани. Дизайнът е отдаден на вулкана Ключевская Сопка в източна Камчатка.



По традиция всеки iPhone ще бъде декориран с герб на Русия от бяло или жълто злато. Цените започват от 212 000 рубли (6 072 лева.), а стартът на продажбите съответствува с премиерата на новия ябълков смарт телефон.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР