Италианец отново спечели Куинс Клъб в Лондон. Италианецът Матео Беретини отбрани

...
Италианец отново спечели Куинс Клъб в Лондон.
Италианецът Матео Беретини отбрани
Коментари Харесай

Матео Беретини защити титлата

Италианец още веднъж завоюва " Куинс Клъб " в Лондон.

Италианецът Матео Беретини защити купата си от шампионата по тенис на трева в Куинс Клъб " в Лондон. Във финала на конкуренцията с награден фонд 2,1 милиона евро поставеният под номер 2 Беретини победи със 7:5, 6:4 сърбина Филип Крайнович.

По този способ миналогодишният финалист на " Уимбълдън " стана първият играч в историята, който печели две титли в " Куинс " в първите си две участия на шампионата. Освен това за Беретини това е втора купа в рамките на две седмици след тримесечно отсъствие заради намеса на китката, като срещу Крайнович той осъществя и деветата си поредна победа в този период.

Първият сет на мача започва равностойно, като Беретини пръв съумя да направи пробив за 3:2, единствено че още в идващия гейм Крайнович изравни за 3:3. Двамата продължиха да печелят подаванията си до 5:5, когато първенецът осъществя нов пробив, който му подпечата първия сет.

Във втория Беретини проби на нула за 3:2, след което комфортно съумя да затвори мача за час и 34 минути игра. Победната точка дойде от ас, който бе 14-ият на сметката на италианеца в мача. За Крайнович остава разочарованието от пропуснатата алтернатива да завоюва първата си купа от шампионати на АТП.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР